årets juledekorationer

IMG_5578 IMG_5586 IMG_5579

Som barn var det altid virkelig stort når årets juledekorationer skulle laves. Der var helt faste traditioner omkring det. En tur i skoven i løbet af efteråret for at hente materialer, de samme små stubbe dekorationerne blev lavet på hvert år, og så var det nærmest helligdag den dag de blev lavet. Altså sådan opfattede jeg det i hvert fald. Ren julemagi. Og det var helt vildt, da jeg selv fik lov til at lave kalenderlyset. Men adventskransen, den tog min mor sig altid af.

 

Ha, så er det godt, at jeg selv kan lave det hele i mit eget hus. Og ærlig talt så synes jeg stadig at det er vildt fedt at lave dekorationerne. Og har lyst til at lave endnu flere nu, men ved ikke helt hvad jeg skal gøre ved dem.

 

Vores egne dekorationer i år er dog rimelig simple. Og begge nogle små landskab. Adventsdekorationen har jeg tænkt mig, at der skal bygges på i løbet af december. Sådan at den nu er en slags efterårsdekoration med en mos af forskellige typer mos, og så nogle svampe fra søstrene grene og et par schleich dyr. Jeg har så tænkt mig at tilføje lidt mere julede ting, og måske noget sne med tiden, men nu må vi se. Kan være jeg lige følger op på det herinde.

 

Kalenderlyset er et snelandskab. Selve lyset er sat fast med elefantsnot på fadet, så er der tilføjet noget kunstig sne, lidt julekugler, små juletræer og et par vinterdyr.

 

Begge er nogle som lille A har været med over. Kunsten er vist især at give ham få nok valgmuligheder. Så går det ikke helt galt. Men havde han også kunnet vælge nisser, julemænd og meget andet, ja så var de jo også kommet på. Efter at have lavet dekorationerne er der blevet flyttet rundt på dyrene en del gange, men det er altså bare hyggeligt synes jeg. Nu glæder jeg mig bare til at tænde for lyset imorgen 🙂

 

Tag endelig også et kig forbi Tine, og se hendes flotte adventsdekoration.

 

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til årets juledekorationer

  1. Pingback:Årets adventsdekoration 2015 // et julet landskab - det bedste jeg ved ...

  2. Katrine siger:

    De er begge super fine. I år har været lidt presset, så vores er ikke så ekstravagante, men tænker da vi skal have nogle små landskaber næste år, hvor vi forhåbentlig er flyttet til vores nye hus.

  3. Pingback:Julekalender // en opdatering med links til indlæg - det bedste jeg ved ...

Skriv et svar