Vores bryllup: Brudebuketten

IMG_2573_MS

Som værende en der går ret meget op i blomster, så var jeg altså overhovedet heller ikke i tvivl om hvordan min brudebuket skulle se ud. Det var jo i efteråret, så en rimelig enkel samling af multifarvede dahlia. Og egentlig ville jeg bare lave den selv.

Og jeg lavede også en buket selv. Efter at min kommende husbond med stort besvær havde skaffet nogle blomster. Men som jeg også nævnte i indlægget her, så visnede de faktisk i løbet af natten. Altså som dahlia jo kan. De hængte lidt med næbbet dagen efter. Og det kunne jeg altså slet ikke arbejde med. Så manden måtte på jagt igen. Han var udmærket klar over situationen, da vi modsat hvad vi egentlig havde planlagt begge sov hjemme i lejligheden, da lille A var syg.

Nå, men mens jeg stressede over alt muligt andet, ledte han efter blomster.  Hvilket åbenbart er ret svært en lørdag formiddag i København.  Så han endte med at cykle det halve af indre københavn tyndt og fandt endelig nogle buketter, som blev taget med ud til hvor vi skulle vies.

Min svigermor var sød at forsøge at binde en buket, men da hun spurgte efter en saks i køkkenet på stedet forbarmede den ene ejer sig. Det viste sig at hun var uddannet blomsterbinder, så hun sendte min svigermor ud efter lidt grønt fra bedene og bandt så buketten.

Det var så faktisk pænt stressende at stå uden buket pludselig, men heldigvis endte vi da med et rigtig fint resultat. Og en lidt sjov historie fra dagen 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

Skriv et svar