tips til hvordan du finder den rigtige flyverdragt

Indeholder reklamelinks

flyverdragter1. Mini a ture (på tilbud) // 2. Reima // 3. MarMar // 4. Hallo mutti
5. Ticket to Heaven (på tilbud) // 6. Ticket to Heaven (på tilbud) // 7. Hallo mutti // 8. Wheat eller her eller her (adlinks)


Kalenderen siger medio oktober, temperaturen er dalet gevaldigt, og selvom vi ikke har puttet børnene i flyverdragter herhjemme endnu så er det nok på høje tid at anskaffe sig en inden de alle er udsolgt? Hvad går I op i når I vælger flyverdragter? Udseende, materiale, hvor kolde temperaturer de kan klare eller andet?

Herhjemme er det lidt en blanding af det hele tror jeg. Vi er ikke så vidt, at lille A går op i hvordan det ser ud, så der bestemmer jeg. Jeg plejer at have en tjekliste til at finde den rigtige dragt:

1) Størrelse og pasform: Når barnet står i dragten med let spredte ben skal der gerne være en god håndfuld stof at få fat i mellem benene. Hvis der ikke er nok stof bliver dragten for lille og det er ubehageligt for barnet at sidde på hug osv. Til gengæld skal dragten heller ikke blive for stor, det hæmmer barnets bevægelser. Nogle dragter er enormt rummelige, og bruger barnet ble er det rart med plads til denne. Men til et mere slankt barn kan det altså være en fordel at kigge efter en model, der strammes lidt ind i livet. Mange dragter til de mindste har dobbelt lynlås. Det er altså ret smart og gør det nemmere at få dem i dragterne.

2) Materiale: Jeg går altså efter et materiale der ikke er for stift og hårdt. Igen tænker jeg på barnets bevægelighed. Sidste år havde vi en dragt fra reima i noget Blue Sign certificeret stof. Den var SÅ god. Dejlig blød og slet ikke stiv i stoffet.

3) Vaskbarhed: Ret så mor-agtigt, men det er altså bare smart at investere i en flyverdragt der kan vaskes og tumbles, så den er klar til dagen efter. Og i institutionen skal den helst kunne klare tørreskabet.

4) Modstandsdygtighed overfor vind og vejr:  Overvej jeres behov. Skal den kunne klare en isvinter? Muligvis ikke, men hvor mange vuggestuer måske ikke er så meget udenfor når det er koldest, er børnehavebørnene det måske oftere. Så her er det måske godt med en rigtig lun dragt eller en med plads til at have ekstra tøj på under? Jeg spørger mig gerne for i vores institution. Nogle dragter har ekstra termo ved numserne, også rigtig godt til de mindste der sidder meget. Udover at overveje hvor vandtæt du ønsker dragten kan det altså bestemt betale sig at kigge efter dragter der har forstærkninger i stoffet på numse og knæ. Både af hensyn til fugt men også pga. slid.

5) Ekstra features som gode reflekser, aftagelig hætte samt snefang ved hænder og fødder kan man også kigge lidt efter.

Ja, okay måske tænker jeg over lidt mange ting 😉 De sidste par år har vi haft dragter fra reima som vi har været meget, meget glade for. De har været holdbare, været næsten som nye, når de er gået videre i arv, holdt lille A lune og ikke mindst været pæne at se på. I år afprøver vi dog en fra MarMar. Har hørt meget postitivt om den, så glæder mig til at få den i brug.

Har I favorit-mærker I sværger til?

/Anne

Indlægget indeholder affiliate links

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til tips til hvordan du finder den rigtige flyverdragt

  1. Pingback:drømme om en ny garderobe og rabatkode på sæsonens nyheder - Krittewitt

  2. Katrine siger:

    Vi har kun gode erfaringer med Mini A Ture flyverdragter. Har kun haft dem til storebror og nu overtager lillesøster. På trods af masser af udeleg og kælketure på numsen, kan man ikke se, at de har været brugt.

  3. Pingback:fredags-finhed: hallomutti flyverdragter (og et tip om rabat) - Krittewitt

Skriv et svar