mors milepæle og om at fylde op på overskudskontoen

CFB40FC6-65FE-41CA-812F-87B912F2C6F7

Der går rigtig meget tid på en barsel med at notere, fotodokumentere og dele babys milepæle. Og bevares der er jo også rigtig mange af dem!! Men der er altså også en del milepæle for mor. Når man kommer tilbage i de gamle jeans (eller indser man aldrig kommer til det), når man kommer til frisøren, løber en tur og så videre.

Igår var jeg første gang ude på cafetur uden baby. Altså sådan en aftenaftale med en god veninde. Vi kan nemlig putte lillesøster med en aftenflaske nu. Og til trods for at jeg skulle være hjemme til hun vil spise igen ved 11-tiden (ja, jeg ved godt hun “burde” kunne sove igennem, det er en anden historie) så havde jeg nogle timer helt uden at skulle tænke på babys behov. Ren ANNE-tid. Da jeg var ude første gang efter lille A var det på den cubanske på Ravnsborggade sammen med en dejlig veninde.

Igår var det på cafe Norden. Menuen var en af deres vanvittigt gode milkshakes og selskabet var uovertruffent. Sådan en pige, hvor vi nærmest bliver nødt til at lave en lang liste inden vores (for sjældne) møder, fordi vi har så meget på dagsordenen vi gerne vil nå igennem. Og efter at have set hende er jeg altid voldsomt inspireret og har lyst til at gøre en million ting med bloggen, fotografier, strikkeopskrifter og alt muligt andet godt. Sådan et møde som virkelig fylder mig op på den bedste måde, og som man egentlig har lyst til at forsætte i det uendelige.

Så i dag har jeg en lang (med god) to-do liste, der er startet med en god kop kaffe, en enkelt chokoladekiks, levende lys og ham her på repeat.

GOD DAG

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til mors milepæle og om at fylde op på overskudskontoen

 1. Lyder så dejligt, Anne. Og lige en ting – det er da helt naturligt, at de stadig skal have en drømmeflaske/amning. Bare inden der er nogen, der dunker dig i hovedet over det 😀 At sove igennem nu er vel stadig de der 5-6 timer uden mad, ikke?

  Kram S

 2. Dit indlæg emmer af fornyet energi og balance helt inde fra knoglemarven og ud efter din aften med veninden. 🙂

 3. Margrethe siger:

  det høres deilig ut. Blir nok litt tid ennå før jeg får mulighet til det samme…Men gleder meg! Riktig nok har min min lille sovet 11-06 i natt, så klage skal jeg ikke:)

 4. Østfronten siger:

  Skønt med mortid – og god idé med mor-milepæle! Her må milepælen være, at der atter er en antydning af det berømte thigh gap for første gang i 6+ måneder!

 5. Pingback:efterår, weekend og prisuddeling - Krittewitt

Skriv et svar