leg og læring med Play-Doh – og en konkurrence

sponsoreret indlæg

 

VINDEREN ER FUNDET OG KONTAKTET

Egentlig har jeg nævnt det før her på bloggen, men det tåler en gentagelse. Vi er rigtig glade for legetøj, hvor der også er et element af læring over det. Derfor var jeg heller ikke sen til at takke ja tak til tilbuddet om at afprøve og udlodde Play-Doh fra Hasbro. Modellervoks husker jeg selv fra min barndom som noget sjovt, lidt magisk og fascinerende.

Faktisk har vi ikke selv haft leget med modellervoks med lille A tidligere. Måske han har prøvet det i børnehaven? Det tror jeg, men herhjemme har vi ikke  afprøvet det. Jeg må så tilstå med det samme, at jeg faktisk var ret imponeret. Han gik lige til det, og sad med det samme og formede, trillede, rullede og klemte på modellervoksen. Og her jublede jeg, for det er jo en fantastisk øvelse for de små fingermuskler at sidde med modellervoks. Ja, egentlig er det både motorikken og sanserne det får gymnastik, når han sidder der med fingrene i det bløde modellervoks i flotte, klare farver. Sammen med modellervoksen havde vi fået en rulle, saks, kniv og en række udstiksforme. Igen noget han tog i brug med det samme og som træner motorikken i de små pølsefingre.

Samtidig lægger udstiksformene op til at snakke om former og selve modellervoksen om farver. Især når vi får blandet farverne. Hvilket altså sker forholdsvist ofte med en på knap 3. Men så fint at se at rød og blå sammen gav lilla osv. Ofte når vi tegner vil lille A have, at det er os voksne der tegner. Til lidt stor frustration for os alle. Men her ville han altså selv. Jo okay, jeg skulle da lige bygge en brandbil af det. Så bliver man også lige udfordret som voksen skulle jeg love for. Men glæder mig til at han også selv kan sidde og bygge lidt mere selv. Måske vi skal øve os med nogle snemænd nu her til jul 😉 Det må være et overkommeligt projekt?

Vind et sæt Play-Doh

I har også mulighed for at vinde et sæt Play-Doh. Det er samme pakke som er på billederne, bestående af Starter Set, Party Pack og 4 store bøtter.  Nok til mange timers leg skriver jeg gerne under på.  Alt hvad du skal gøre er at skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du nævner hvilken pakke inde fra Hasbro’s hjemmeside der ville være et hit hjemme hos jer. Sidste frist for deltagelse er søndag den 8. november kl. 20. Vinderen bliver kontaktet via mail.

Held og lykke 🙂

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

41 Kommentarer til leg og læring med Play-Doh – og en konkurrence

 1. piastulle siger:

  PLAY-DOH-ISDESSERTMASKINE ville blive et stort hit hjemme hos os, mine børn elsker is, og at lege med modellervoks. 🙂

 2. Marie siger:

  Vi er også lige startet med Play-Doh herhjemme og det er et kæmpe hit! Starter Set ville helt sikkert være et hit her!

 3. Maria S siger:

  Modellervoks er et HIT hjemme hos os og en opdatering kunne være fantastisk for som hos jer, er en del af hittet at blande alle farver sammen og til sidst ramme en lækker brun masse…! Det kommer nok lidt an på, hvem i familien du spørger, hvilket set vi ville vælge. Jeg ville klart vælge et starter sæt med forme og fri fantasi …mon ikke Lauge og hans far ville pege på ‘max the cement mixer’?!

 4. Anne siger:

  Må hellere starte med at ønske startersæt, da vi slet ikke har noget i forvejen.

 5. Tina siger:

  Vi har også lige opdaget modellervoks til Otto på 3 år, så et startersæt vil være perfekt til at lege videre😄

 6. Camilla siger:

  Vi har endnu ikke prøvet modelervoks endnu, men tror snart Elliot på 2,5 år har alderen til at prøve det. Et Cookies-sæt ville være et stort hit hos drengen der elsker at hjælpe til i køkkenet.

 7. Nadja siger:

  Starter sætter ville være et hit herhjemme. Der leges med modellervoks hver morgen

 8. Jeanette Høiriis Bruhn siger:

  Ismaskine-sættet står øverst på ønskelisten til jul mener Elliot 🙂 Men jeg gir dig fuldstændig ret… Hold nu op hvor er der mange timers leg i play doh! Han fik en en lille pakke af en art og hoooold nu op den dreng jeg troede aldrig ville kunne sidde stille, han sad med det i halvanden time 😳 Her er det helt sikkert toppen 😊 og vi vil meget gerne vinde 🙏🏻

 9. Ditte siger:

  Vi er ikke startet med modellervoks endnu, men kan se de bruger det i vuggestuen. Jeg tænker at starter sættet eller cookie-sættet ville være et hit hos os.

 10. Randi siger:

  Et starter set vil være rigtig godt.

 11. oeglemor siger:

  Åh, modellervoks er det største hit hos mine unger, der ville blive ellevilde over det her sæt: http://www.hasbro.com/da-dk/product/play-doh-ice-cream-treats:B4AA0BCC-5056-9047-F55D-4B6709A5B138 🙂

 12. Lou siger:

  Isdessert maskinen 😀

 13. Gitte Jensen siger:

  Vi vil elske at få et starter set 🙂

 14. Stine siger:

  Starter sættet 🙂

 15. Annette J siger:

  Svært valg, men jeg vil foretrække starter sættet.

 16. Elise Morre siger:

  Ville også ønske mig starter-sættet. Kunne være en sjov familieaktivitet hvor alle vores børn – 1-5-7 – kan være med på hver deres niveau.

 17. Det må blive et starter sæt 🙂 miekrumme(a)hotmail.com

 18. Line M. siger:

  Startersættet, da vi ikke har et sæt herhjemme endnu

 19. Maja Fuglsang siger:

  Ultimate Rainbow Dash er da skøn 🙂

 20. Eva Jørgensen siger:

  Åh den der is maskine den ser bare så sej ud

 21. Trine Borup siger:

  Min søn ville elske at lave kager med cupcake-sættet 🙂

 22. Camilla A siger:

  Jeg er sikker på, at min skønne nevø vil elske sættet med Hulk. 🙂

 23. mariannelykke siger:

  monopoly frost vil være et hit

 24. Katrine F. G siger:

  Advent Kalenderen 🙂

 25. Pakken med My Little Pony – Rainbow Dash, ville virkelig være et kæmpe hit hos min 5 årige datter 🙂

 26. Christine siger:

  Sættet med cementblanderen ville være et hit hos min maskin-glade dreng 🙂

  Christine

 27. Mari siger:

  Rainbow dash sættet:-)

 28. Malou siger:

  Modellervoks er fantastisk for børn (OG voksne). Jeg ville elske at vinde cookiessættet til min niece Liva som elsker at bage og være med i køkkenet sammen med sin moster. Min kæreste og jeg venter selv et barn inden længe, og det ville der være super hyggeligt stadig at kunne lege med modellervoks med hende, når det bliver for besværligt at stå op i køkkenet

 29. Martin Madsen siger:

  Ismaskine ville være et stort hit her

 30. Sermsak siger:

  Cookie sætræet vil være et stort hit hos min datter

 31. Nadja siger:

  Min elskede niece ville blive lykkelig for sin moster, hvis jeg vandt det til hende

 32. Nina siger:

  Her ville det være Ultimate Rainbow Dash . Jeg tror, min datter er træt af, at jeg altid køber sådan nogle pædagogiske ‘du bestemmer selv hvad du vil bygge’-ting. Sådan en lille pony kunne være en kærkommen afveksling 🙂

 33. daniellalind siger:

  Playdoh isdessertmaskine ville klart være et hit 👍

 34. Anne Mette siger:

  Starter Set

Skriv et svar