Julestue hos Rasmus Klump – kom til forpremiere

IMG_4454 IMG_4439

Idag var hele familien inviteret til et hyggeligt event hos MinBio. Nemlig forpremiere på en ny dansk julekalender: Rasmus Klumps Julestue. Så vi tilbragte eftermiddagen med musetrapper, pebernødder, en stor brun bamse, pandekager, musik og ikke mindst et par afsnit af julekalenderen. Lille A glædede sig helt vildt til at skulle i biografen for første gang (og det gjorde moren vist også). I virkeligheden var han faktisk ret bange for Rasmus Klump i menneskestørrelse, men kom sig heldigvis over det, da søde Malene, som er med i kalenderen fik Klump til at flytte sig lidt. Min modige dreng 😉

Men selvom Klump gjorde ham en lille smule bange, var lille A totalt fanget under afsnittene. Det var faktisk først midt i afsnit 2, at han bemærkede, at lyset var slukket. Julekalenderen er da også lavet til de mindste. Der er fokus på den danske julehygge med klippe-klistre, julebag, sang og andre søde ting. Lille A var fuldstændig opslugt undervejs. Han sad helt ret på mit skød og stirrede intenst på lærredet. Og jeg kan godt forstå at det appellerede til ham. Det var helt nede på jorden forståeligt hygge, højtoplæsning med kendte figurer, nisse-drillerier og så var jeg ret vild med det kreative. Der blev lavet en juledekoration. Men på et niveau hvor de mindste også kan være med, og hvis det fortsætter i julekalenderen kan jeg virkelig forestille mig, hvordan den lægger op til hygge og aktiviteter derhjemme.

Imorgen den 9. oktober kan I også komme med til forpremiere. Nordisk Film åbner dørene til endnu en hyggelig eftermiddag med Rasmus Klump, Malene og nisserne Tut og Tit. Det er gratis at være med, og man kan købe pandekager og drikkevarer der. Det kan godt anbefales, for det var super hyggeligt i dag. Adressen er Mosedalsvej 14-16, Valby.

Vi glæder os se mere julekalender til december. Tak for en hyggelig eftermiddag.

/Anne (og familien)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til Julestue hos Rasmus Klump – kom til forpremiere

  1. Det lyder rigtig hyggeligt med sådan en oplevelse for børnene 🙂
    Og kan godt selv huske, at jeg som lille var lidt bange for de store menneskeudklædte i BonBonland 🙂
    Vi glæder os nu også til julekalenderen 🙂
    God dag til du og familien 🙂

Skriv et svar