Garnalternativ til Fyrretrøjen

6F92FE98-2B90-466C-8FC4-2BAB8474F065

Efterhånden har jeg strikket et par versioner af Fyrretrøjen. Og udover den grønne, som er på billederne i opskriften er den mere lyserøde her en af mine favoritter. Her har jeg ikke brugt en uld/alpaca blanding, men til gengæld et lækkert onion garn. Nemlig no. 4 Organic wool+nettles i farven laks. Trøjen får en helt anden karakter, da det ikke bliver så meleret som med to tråde som i opskriften, men er også ret vild med denne version. Garnet findes til og med i nogle ret smukke farver.

Strikkefastheden på garnet er oplyst til 21m/27p, men på min trøje måler jeg det til 20m på pind 4, hvilket passer med det oplyste i opskriften. Og selvom du får en på 21m betyder det altså ikke så meget i de små størrelser som den er gradueret i.

Jeg har strikket den i str 9-12 mdr, den vejer 100g, men kan se på hæfterne, at der er brugt lidt over 2 nøgler garn.

Vis meget gerne din version af fyrretrøjen frem, hvis du har strikket den, og del gerne garnalternativer.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Garnalternativ til Fyrretrøjen

  1. Laura Linder siger:

    Den er bare SÅ flot.. Den skal jeg helt sikkert (prøve at) strikke til lillebror

  2. Sandra askegren siger:

    Jeg bliver nød til at købe den opskrift jeg er så vild med den model, er den tyk i det med denne garntype?

  3. Ida siger:

    Åh suk hvor er den fin. VIlle ønske jeg snart ville tage mig sammen og få øvet mig lidt på det strikkeri…..

Skriv et svar