fraklip og babysikring

IMG_4945 IMG_4947Tidligere idag skulle jeg lige tage et billede til instagram. Af hvad jeg holder mest af. Strik, søde babysager og blomster. Og ja, jeg tog det mens lillesøster var vågen. Hun sover ikke vildt godt for tiden, så det blev altså mens hun var vågen. Og umiddelbart kan hun jo sagtens lige sidde og hygge på gulvet, mens jeg tager et par billeder og snakker med hende imens. Men ha, den tid er ovre. For frk. kan-stå-alle-steder skulle da være med. Selvfølgelig skulle hun det. Så hvor jeg trods alt nåede et enkelt billede uden baby-hånd blev det til adskillige med en hånd, hvor hun liiiiige skulle have fat i futterne, eller liiiige have fat blomsterne. Story of my life lige for tiden. Hun er overalt!

Det mest spændende er opvaskemaskinen. Sådan en havde vi ikke da lille A var baby. Men altså det er også fuldstændig umuligt at bruge den så længe hun er i nærheden. Jeg tror hun har en sjette sans, så når den åbnes går det sjældent mere end et par sekunder og så er hun ved siden af. Så er der virkelig tale om turbo-kravl gennem lejligheden. Klask-klask siger de små hænder på gulvet.

Derudover er det der med at stå op virkelig bare the shit. Og kloge som vi er har vi hele to tre-benede sofa borde. Ja, og faktisk også et bord ved siden af sofaen med tre ben. Og en potteplante på. Ahhh, trebenede borde er bare ikke særlig baby venligt. Og samtidig er de jo så små at hun kan nå ind til midten og lidt til på dem. Så flytter man sin kaffekop, ja så kravler hun bare over til den anden side af bordet og rejser sig. Ergo finder kaffekopperne nu vej til den højere reol eller spisebordet mens lillesøster er vågen.

Jep, vi holder fest herjemme 😉 hver evig eneste dag. Nogen kravler rundt og undersøger, andre forsøger at følge med og undgå de værste katastrofer.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til fraklip og babysikring

  1. spitzenklasse siger:

    Same same herhjemme. Eller. Gange to! Ikke nok med der er dobbelt så mange babyer. De er også dobbelt så hurtige og frygtløse i forhold til storebror. pyha, altså!

Skriv et svar