efterårstur i de smukkeste farver

IMG_9093 IMG_9096 IMG_9111 IMG_9148 IMG_9164 IMG_9183 IMG_9202

Det er efterhånden en tradition herhjemme. Hvert år tager vi altså en efterårstur til Dyrehaven og nyder luften, lyset, efteråret og en dag helt nede i tempo. Og bliver simpelthen nødt til lige at dele nogle af vores billeder derfra. Derfor et mindre billedspam. Og nej, det lykkedes ikke at fange begge børnene på et fælles billede. Lillesøster sov hele turen derud og de første par timer af turen. Og netop som lille A kapitulerede og havde lagt sig til at “slappe af” i vognen vågnede frk. N. Perfekt timing!

Nå men, altså den gåtur der. Lige nu står Dyrehaven helt afsindigt smukt. Vi havde frygtet, at bladene egentlig allerede ville være faldet af, for det er egentlig lidt tilfældet herinde i byen. Men i stedet havde vi de smukkeste efterårsfarver, jeg længe har set. Alle nuancer af grøn, gul, orange, rød og brun. Tror slet ikke billederne her yder dem retfærdighed. Hvis I har mulighed for det så smut en tur derop. Snarest muligt. Jeg er fan af efterår (hvis I ikke ligesom har fanget det 😉 ).

Efter turen nåede vi at bage den lækreste æblekage. Men venter lige med at dele opskriften til efter den er afprøvet på 2. dagen. For nogle kager bliver bare endnu bedre dagen efter, ik? Men den var med æble og marcipan og i hvert fald et hit idag.

God weekend 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til efterårstur i de smukkeste farver

  1. Frk. Struds siger:

    Wauw, nogle flotte billeder!

Skriv et svar