efterår, weekend og prisuddeling

IMG_4828 IMG_4825 IMG_4865 IMG_4808Da jeg sad og startede dette indlæg i hovedet og tænkte igennem, hvad vi egentlig havde lavet de sidste par dage, var jeg helt blank. Jeg kunne slet ikke huske hvad vi havde lavet. Har man så haft for travlt? Eller lavet for lidt?

Ej, er vist bare lidt træt. De sidste par dage har været sjove.

I torsdags var jeg alene ude om aftenen til en bloggerfest hos Starklint. Uh, det er altså stadig lidt vildt med de aftener ude, uden baby. Men det blev nydt, der blev smæsket i popcorn, chips og cola (god, nærende kost) og for andre dame også nogle økologiske øl. Fik også kigget på forårets kollektioner fra bla. Krutter, Knast by Krutter, MarMar (adlink), Rugged Gear (adlink) og Popupshop (adlink) og I kan godt glæde jer.

Lørdag var vi til overdådigt kagebord og lækre hotdogs hos en af mine gode veninder. Anledningen var en navngivning for deres mindste pige og vores lillesøsters bedste veninde (ifølge mødrene i hvert fald). Så der trillede vi hjem fra.

I dag har ham lille A og jeg været til prisuddeling hos Børn i Byen på Glyptoteket. Dejligt med lidt alene tid med ham den store gut, som  altså fortjener en pris for bedste prisuddelings makker. Gennem over 1 times show sad han helt stille på mit skød og fulgte med i det hele. Jeg er imponeret. Bagefter forsøgte jeg at tage nogle billeder af ham i de fine omgivelser, men han er åbenbart kommet i “lave ansigter” alderen. Suk. Men der var SÅ fint derinde på Glyptoteket, så tror vi må forbi en anden gang og forsøge os igen. For denne gang må I nøjes med den nederste del af ham 😉 Den er nu også fin.

Håber I også har haft en dejlig weekend??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar