drømme om en ny garderobe og rabatkode på sæsonens nyheder

Indeholder reklamelinks

234796bb7dda04b4eb4f2f650e8c60ce

frakke // bh // body // nederdel // kjole (adlinks)

Imorges kom der en mail om, at der i dag er 20% på rigtig mange af efterårsvarerne hos boozt. Det betyder altså 20% på en lækker garderobe til mor, far og børnene med de nyeste varer. Det gælder altså ved brug af rabatkode ’20’.

Jeg har altså lige været forbi og snuset lidt til især ganni, som er en favorit herhjemme. Så smukke silhouetter, farver og materialer. Og her i efteråret er der kommet meget mere talje på en del af tingene, som virkelig smukt fremhæver de kvindelige former. Og ja, ud fra det jeg har valgt til kollagen er der vist heller ikke tvivl om at jeg er ved at gå lidt død i barselstøjet herhjemme?? Trænger virkelig snart til at gøre noget rigtigt ud af mig selv igen! Faktisk havde vi en rigtig god snak om det i mødregruppen den anden dag, men det må blive til et indlæg, når der ikke står en snart 3-årig og vil lege med duplo og biler.

Og i aften, når der er ro, så kan jeg lige vende tilbage til min indkøbskurv på boozt og se om noget af det skal hjem. Forresten var der flere af flyverdragterne fra mit indlæg igår, som er fra boozt og altså kan købes med 20% idag. Og der er også masser af vinterstøvler til børnene.

God søndag

Anne

1444814655-w42_k_1b_da

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

Skriv et svar