den manglende koncentration 

IMG_4640

En af de ting jeg synes er hårdest ved en barsel (og der er faktisk en del ting, jeg synes er hårde, men nu er dette ikke ment som en opremsning) er den manglende tid til at fordybe sig. Om det er Tid eller Evne kan jeg godt komme i tvivl om. Men hold nu op hvor jeg savner at kunne sætte mig ned med et eller andet og vide, at det er det eneste jeg skal fokusere på de næste timer. Uden først at skulle rydde op, tørre af og smide ud efter babys måltid, uden at skulle bekymre sig om baby vågner midt i det hele og derfor lytte efter gråd eller rumsteren konstant og uden at være vildt træt efter nattens (lidt for) mange amninger.

Måske har jeg for meget for? Ville det være nemmere hvis jeg ikke havde strikkeopskrifter, blog og forskning ved siden af barslen for bare st nævne nogle ting? Måske. Men så er jeg egentlig ret sikker på at jeg ville finde noget andet at kaste mig over. Som formiddagens projekt med at fikse en venindes hjemmeside. Jeg er generelt ikke et menneske der egner sig til ikke at have projekter.

Det er faktisk også en af kilderne til flest diskussioner herhjemme. At jeg brokker mig lidt over manglende tid. Men er mænd bare bedre til at udnytte den tid, der er, uden at bekymre sig for meget? Sådan bare sætte sig i sofaen med benene op og en bog i hånden? Det hjælper selvfølgelig heller ikke på at overbevise manden om, at man har travlt, at babyen vælger at tage de gode lange lure i weekenderne. Seriøst, hvad er det for noget? Og så er det bare anderledes hurtigere når man er to om børnene. Det med lige at få cleanet sagerne efter leg og mad.

Men heldigvis ved jeg at der kommer et tidspunkt med tid til fordybelse igen. Efter barslen engang. Det tager så bare tid at komme i gear med at koncentrere sig igen. Vænne sig til at fokusere på noget i længere tid. Der er brug for det, da jeg har mange eksaminer inden jeg kan kalde mig færdig læge. Og indtil da må jeg håbe at finde tid til de blogindlæg, der stået kø i hovedet. Og hygge med baby selvfølgelig. Og strik. Og babybog. Og gøre rent. Og handle. Og se en serie eller to. 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til den manglende koncentration 

  1. Jeg kender det SÅ godt!! Jeg har også altid tusinde projekter i gang, og synes også at specielt anden barsel fløj af sted! Tænker nogle gange, at folk, der ikke strikker må have meget mere tid 🙂 til gengæld er det jo noget jeg virkelig gerne vil – og elsker at bruge tid på! Men mere tid til det hele ville ikke være dårligt!

Skriv et svar