2 år <3

bryllup

Idag er det to år siden vi (som man jo lidt højtideligt siger) sagde ja til hinanden. 2 år siden vi blev gift ude på Refshaleøen med det smukkeste kig ud over lystbådehavnen. Det føles som 100 år siden, der er sket en million ting siden med flytning, studier, arbejde og et barn mere.

Men mange ting fra begivenheden står også klart som var det igår:

– Da jeg fik et mindre sammenbrud over at det sted vi troede, vi havde booket ikke var det rigtige.

– Da min brudebuket om morgenen (på dagen) var visnet så meget, at jeg ikke kunne bruge den.

– Da min mor, søster og lille A kom for sent til vielsen (jo vi ventede). Til gengæld kom min mors søster for tidligt mens jeg stadig kæmpede med det sidste på kagebordet.

– Da lille A dagen inden havde høj feber.

– Da mine sko blev kørt over mens vi fik taget billeder.

Ja, ikke alt gik helt efter planen. Men det var en af de vildeste og bedste dage i hele mit liv. Så meget lykke og kærligheden så mange mennesker er den vildeste følelse efter. Og nej vi har ikke fortrudt det endnu (når vi skal samle møbler sammen måske en lille smule 😉 ).

Tak for to af de dejligste år, store A.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til 2 år <3

 1. Stort tillykke med jeres 2 års dag 🙂
  Og ja ikke alt går efter planen, men det er udfordringerne, som gør livet spændende 🙂
  Kan I nyde dagen sammen 🙂
  Hilsner herfra.

 2. Joan siger:

  Tillykke med dagen 🙂

 3. Mille siger:

  Shit en smuk kage😍👌🏼😂

Skriv et svar