tv, pirater og en konkurrence

ANNONCE

IMG_4317

Hvordan gør I det med tv-kiggeri og småbørn hjemme hos jer? Hvor meget og hvad? Som så mange andre børn er lille A ret vild med at se ipad/tv, men vi er vist egentlig en smule restriktive omkring det. Mængden af det bliver begrænset, og så forsøger vi at variere, hvad han ser, så der både er noget lærende og stimulerende og så også noget som han engang imellem kan få lov til at bare at stene til.

Kender I så Jake & Piraterne? Jeg er blevet bedt om at fortælle lidt om Jake og Piraterne, der er en prisvindende tegneserie for de små på Disney Junior, Disneys kanal til de 2-7 årige.

På Disney Junior er der fokus på at skabe sjove og lærerige udfordringer til børnene kombineret med kendte figurer og musik. På Disney Juniors online site kan man se Jake & piraterne og andre tegnefilm helt gratis. Det vidste jeg altså ikke i forvejen, men tror da nok lige, at vi kommer til at udnytte det fremover, for ham Jakes verden ser ret sej ud for en næste 3-årig gut. På sitet er der også spil, videoer og andet om Jakes verden, som der kan dykkes ned i. Lørdag og søndag sendes et specialafsnit, “Jake & piraterne på Ønskeøen. Den store erobring af Ønskehavet“, hvor Jake bliver kaptajn på skivet Colossus. Det kan ses på Disney Junior TV kanalen.

Som en lille bonus har I også mulighed for at vinde skibet Colossus samt andre seje ting fra Disney Juniors univers i konkurrencen på online sitet.

/Anne

Ps. Specialafsnittet vises lørdag 19/9 samt søndag 20/9 kl. 09, kl. 13.05 og kl. 17.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

En kommentar til tv, pirater og en konkurrence

  1. Pingback:Julekalender for store og små... - Krittewitt

Skriv et svar