fødselsdag og fejring

IMG_4003IMG_3865 IMG_3984 IMG_3946 IMG_3871

Uha de sidste dage er gået hurtigt. Og som I nok kan se har de indeholdt en del kage.

Jeg har holdt fødselsdag. Den var rund i år, så et blev fejret med maner. På selve dagen var min søster sød at hjælpe lidt med børnene, så det blev til en omgang forkælelse hos Schönbak, som gav mit hår en ordentlig omgang. Pænt tiltrængt! Derudover har familien været på besøg, og igår havde jeg en masse dejlige damer/piger forbi. Jeg havde valgt at holde en slags åbent hus, så folk kunne komme forbi på dagen, når det passede dem bedste. Så serverede jeg til gengæld kage og boller. Det blev til en utrolig dejlig dag med en masse skønt besøg. Kan bestemt anbefales!!!

Kagerne på det øverste billede var brownie-cheesecake med hindbærskum, hvor jeg dog havde valgt bare at vende flødeskum med hindbær til toppen, chokoladelagkage med nutellaskum samt nøddemarengs med flødeskum og bær. Uhm uhm… så fik jeg også lige trænet kagebagningen til navngivningsfesten for lillesøster om nogle uger.

De næste par dage bliver nok også lidt småhektiske, men mon ikke jeg kan luske lidt afslapning ind imellem. Og forhåbentlig snart lidt strik igen. Jeg savner mine strikkepinde helt vildt! Og har altså et par opskrifter der trænger til lidt kærlighed.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til fødselsdag og fejring

  1. Anja siger:

    Ej, jeg tror slet ikke, at jeg har fået sagt tillykke på det ene eller andet medie (pregoo brain ik ;))! Så kæmpe stort forsinket tillykke med dagen!!

    Stort knus fra Anja

  2. Joan siger:

    Eej hvor ser det lækkert ud, og tillykke med fødselsdagen, jeg fylder også rund i år pyha ikke noget jeg glæder mig til 😉

Skriv et svar