efterårsfornemmelser

IMG_3723

Det er da godt nok lidt af et wake-up call sådan at komme hjem igen til Danmark. Kalenderen siger da ganske vist september, men var ikke lige forberedt på at det faktisk var rigtig rart at have uldfrakken på imorges, da jeg afleverede lille A.

Så idag har jeg været lidt igennem børnenes garderober for at gøre klar til den nys sæson. Begge børnene har idag henholdsvis uldbody og uldundertrøje på under tøjet, og lillesøster har haft en hjemmestrikket uldtrøje på til sine lure udenfor. Jeg har også opgraderet lidt på uldbeholdningen. Blandt andet faldt jeg over denne fine uldbody med hulmønster i et besøg hos name it, og har også købt et par uldstrømpebukser derfra som jeg lige vil afprøve. 70 kr er en fin pris, men nu må vi se om kvaliteten dur.

På billedet er der lidt favoritter. Hjemmestrikkede futter fra Olde og en cardigan i uld/bomuld, de fineste fløjlsbloomers fra Krutter (gave) og en fin uldkyse fra Selana.

Hvad gør I nu her ved sæsonskiftet? Er det også anledning til en gennemgang??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til efterårsfornemmelser

  1. linda siger:

    lune, lækre efterårsfornemmelser hjemme hos jer 🙂 her kører vi nærmest alt i uld/silke eller uld/bomuld med sådan en kommende september-dreng. jeg har fyldt op med selena, fub, joha og minimalisma! og så har jeg faktisk lige købt lidt uldlækkerier til mig selv. jeg er evig kuldskær! så nu kan de gyldne blade og te-sæsonen bare komme an.

Skriv et svar