Efterårsfavoritter fra Knast

Sponsoreret indhold

knast collage dreng

Jeg har tidligere her på bloggen delt min begejstring for Knast by Krutter. Et dansk mærke som virkelig adskiller sig fra meget af det andet på markedet. Og det mener jeg særdeles postitivt, for jeg er fan.

Hos Knast er grafiske prints, (nøje afstemte) farver og masser af fede detaljer som store kraver, sløjfer og lommer.  Der er en tydelig inspiration fra cirkus-verdenen men det er gjort tilgængeligt og brugbart. Tøjet er legende, hvilket er perfekt til børnene (og så måtte nogle styles altså også godt komme i størrelse Anne).

Hos pigerne er der denne sæson store guld-prikker, glimmer koral og sølv samt knald på sløjferne. Jeg har selv købt en sort body med krave til lillesøster. Noget jeg ærlig talt aldrig havde troet jeg ville, da sort tidligere ikke har været baby-egnet for mig. Men må bide ordene i mig. Den er SÅ sød på, og slet ikke for hård i farven.

Drengene er traditionelt lidt mere afdæmpede i farverne, men der er så fine grafiske prints, som fx favorit-blusen i skabet herhjemme, nemlig den mørkegrå sweat med bjørnen. Den er i den blødeste og mest elastiske stof-kvalitet, som jeg virkelig er begejstret for. Den og flere af de andre bluser er altså helt perfekte til hverdag. Og efter at have haft tøj fra flere kollektioner ved jeg, at raglan-konstruktionen på meget af tøjet sikrer, at det også fungerer rigtig godt på de smalle børn som vores lille A.

Er Knast noget I har erfaring med??

/Anne

PS. I finder hele kollektionen hos Krutterhuset.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar