#30topdollarogtrøfler

IMG_3830

Dagen inden min fødselsdag var jeg til babyrytmik med en fra mødregruppen. Vi snakkede lidt om fødselsdagen, jeg instagram’ede et billede af blomsterne til dagen efter og vi kom til at snakke lidt om hashtag til anledningen. I ved, den der lille sag med # foran. Jeg foreslog #30trætogtrind, men det syntes hun så ikke lige var helt passende og kom på #30topdollarogtrøfler i stedet.

Men udover trøflerne, hvor jeg især har en forkærlighed for dem fra bagerne og ikke dem fra under jorden, så føler jeg mig måske lidt mere træt og trind end topdollar? Sådan en rund fødselsdag kan godt lige få en til at reflektere over, hvor man er i livet. Oh yes, den velkendte kliche med om man nu har opnået noget? Er 30 egentlig der, hvor man rigtig bør være voksen? Og hvordan måler man hvor voksen, man egentlig er??

Jeg er gift (med en rimelig dejlig mand må jeg lige tilføje), har 2 (!!) børn (de er også sådan ok dejlige for det meste), bor i en rigtig lejlighed (og ikke en ungdomsbolig som for et par år siden), har forsikring (og diverse andre trælse, faste udgifter), synes efterhånden, at dem der afslutter universitetet ser unge ud og kan engang imellem godt finde ud af at spise en salat. Og broccoli.

Til gengæld er jeg stadig studerende (bliver jeg nogensinde færdig), elsker kinder-chokolade, kommer ikke ofte nok til tandlægen, kan stadig ikke gå i høje hæle, drikke vin eller øl, men er stadig meget glad for varm chokolade med føldeskum og har usigeligt svært ved at begrænse mængden af chokolade der indtages, når først pakken er åbnet.

Men altså, er der ikke øjeblikke hvor man føler sig ufatteligt voksen, og tidspunkter hvor man ikke er en dag over 3? (Men thank God at jeg ikke er teenager længere!)

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til #30topdollarogtrøfler

  1. Ida siger:

    Hi hi, jeg tænker tit det samme. Vi er ikke voksne endnu, men det nærmer sig. 😉 Stort tillykke igen. Og hallo – drikker du ikke vin??!!!!!!!

  2. Pernille siger:

    Tillykke! Jeg hørte på et tidspunkt at man først bliver voksen når man selv får børn. Det var da meget sødt og i mit tilfælde er det måske meget godt, at det ikke måles i hvor ofte jeg spiser broccoli 🙂

  3. Voksen er sådan en sjov grænse, der rykker frem lige før en selv 😊 og ja, thank God for ikke at være teenager! 🙂

Skriv et svar