fredagens citronmåne med marcipan

IMG_2267.JPG IMG_2266.JPG IMG_2263.JPG

I går fik jeg med lillesøster på maven og storebror ved siden lavet en citronmåne til weekenden.

En lækker, lækker sag med marcipan i og cremet glasur på toppen. Den kan altså virkelig anbefales. Opskriften er Meyers, og jeg fulgte den næsten til punkt og prikke. Jeg er i tvivl om hvad det ville gøre at vende sagerne mere forsigtigt i? Det havde jeg nemlig ikke helt mulighed for med ungerne på mig. Det skulle altså gå lidt hurtigt. Men resultatet kan ingen af os klage over. En lækker syrlig sag. Måske man kunne runde smagen af med lidt appelsinsaft også?

Her på andendagen har kagen ligesom samlet sig lidt. Mindst lige så lækker. Haps!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar