ferieland

  I aftes slog vi enderne i lejebilens sæder og satte kursen mod det jyske. En færgetur og halvlang køretur senere er vi nu endt i ferieland. Mine forældres sommerhus. 

Det er ren lykke og dagen idag har været fantastisk på mange måder. Lille A har været i det mest fantastiske humør, hygget sig med mormor, bygget løbecykel med morfar og spist masser af mormors kylling med sovs og jordbær med fløde. Lillesøster har været sit sædvanlige glade og milde jeg, og har oveni købet kvitteret med at tage nogle dejligt lange, rolige lure. Så jeg har også fået slappet lidt af med strik og endda en middagslur. Ret tiltrængt efter først at ankomme på det forkerte tidspunkt af midnat igår. 

Så nu mangler vi bare at farmand også får rigtigt ferie. Han arbejder hjemmefra i disse dage. Og lørdag må vi finde på noget ekstra hyggeligt at lave. 

Gode tips til børnefamilier i det nordjyske modtages gerne 🙂

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til ferieland

 1. madebyhelena siger:

  Det lyder virkelig hyggeligt og tiltrængt. Nu lover vejret jo ikke lige super solskinssommervejr, men ellers er Aalborg Zooo nu altid hyggeligt.
  Mvh Helena

 2. Åh, det lyder rart…

  Jeg er helt enig med Helena i, at Aalborg Zoo er skøn, men afhængig af hvor i Nordjylland, I er, kunne en køretur til Hirtshals også være time well spend. Vi brugte i hvert fald rigtig mange timer der – både inden- og udendøre.

 3. Astrid siger:

  Hvis vejret er alt andet end regnvejr kan I overveje Family Farm Fun Park. Navnet er rædsomt og det er ikke lige min stil (som i overhovedet ikke), men der er klappekaniner, gravemaskiner, en sø, man kan sejle i, ponyridning, klappegeder und so weiter. A på næsten 4 var helt oppe og ringe over det.

  Og så var han og far i Fårup Sommerland i 6 timer i mandags, hvilket åbenbart var the shit – i hvert fald snakker barnet stadig om det, selvom han faktisk var for lille til det meste.

  Gateway Blokhus (ml Hune og Blokhus) har den fedeste legeplads og eftersom det ligger 700 m fra mine svigerforældres hus, er vi deroppe næsten dagligt, når vi besøger dem. A elsker det og det er virkelig en god legeplads. Og så kan man jo køre til stranden i Blokhus.

  God ferie!

 4. venterpaavinblog siger:

  Lyder bare dejligt – håber ham far skaffer lidt sol med til feriedagene også 😀

  -Anne
  http://www.venterpaavin.blogspot.com

Skriv et svar