Borte, borte… Tigerspring?

IMG_2036.JPG

Nu ved jeg jo egentlig ikke hvordan I har det med de tigerspring der. Er det noget i sværger til eller har I en mere laissez-faire tilgang til det? På et tidspunkt under barslen med lille A fik jeg bogen ‘Vidunderlige Uger’, og læste lidt hist og pist. Men lagde den hurtigt fra mig igen. For det første blev jeg træt af alle de copy+paste afsnit der var spredt ud over bogen. Og desuden kunne jeg faktisk ikke relatere den til min dagligdag med baby. Han var altid ret mildt, sov aldrig specielt godt om dagen men i fint humør.

Denne gang. Høhø.. Ja, der er det vist en smule anderledes. I lang tid har vi faktisk haft verdens gladeste og sødeste lille baby. Et kæmpe smil hver gang man snakker med hende, mild, græd aldrig og sov faktisk ret godt. Lige nu er hun dog blevet overtaget af et eller anden væsen. Og i stedet er der dukket en brokkende, grædende, småsovende baby op. Ja, ærlig talt kan jeg ikke helt genkende hende. Hun powernapper for vildt om dagen, vil helst ikke ligge alene, og på armen er hun faktisk heller ikke helt tilfreds.

Samtidig kan jeg jo mærke, at der læres nye ting. Hun griber mere sikkert, er blevet meget mere interesseret i at vide hvad der foregår omkring og ikke kun foran hende, hun har sværere ved at koncentrere sig under amningerne, vil rulle, vil gerne sidde og følge med, kigger efter hvad vi putter i munden og så er der kommet nye pludrelyde. Noget der mere lyder som konsonanter faktisk.

Og ja, fik jeg nævnt at hun er 19 uger??

Men en fordel ved at være andengangsmor er vel, at ligegyldigt hvad, så ved man at det (forhåbentlig) er en fase og at det går over!!!

God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til Borte, borte… Tigerspring?

 1. Majken siger:

  Jeg havde app’en i stedet for bogen, men droppede den ret hurtigt og tænkte at tigerspring var lidt noget pjat. Der var i hvert fald aldrig noget der passede på vores dreng. Men måske findes det alligevel, børn er bare forskellige 🙂

 2. trine700Trine siger:

  Har en datter på 10mdr og hos os har de nærmest passet på dagen fra hun blev født.

 3. Therese siger:

  Jeg har også appen, den er lidt smartere en bogen (som man så kan læse mere i dybden hvis man har lyst). På lille P har det passet ret godt med de udviklingstrin. Han har været pylret, grædt på mærkelige tidspunkter og bare været lidt mindre præmiebaby end ellers – ah det er skønt med de søde 2’ere altså.

  Jeg håber lillepigen snart er ovre det værste, og tilbage til sit søde blide jeg 🙂

 4. Ingrid siger:

  Jeg brugte den med Alma, og den passede så godt på hende. Det gjorde den måske også med Olivia, men med nr 2 blev den ikke åbnet en eneste gang, men når hun gennemgik perioder med dårlig søvn, pylret, osv, sagde min mand og jeg bare “det er nok et spring”;-) håber skønne N snart er igennem sit spring :-*

 5. Pernille siger:

  Det lyder til forveksling som min baby, du beskriver der. Hun er kun 12… Eller er det 13 uger gammel, (kan du høre at hun også er barn nummer to?) men måske er der også et spring i den alder?! Jeg tænker tit på at læse mere om de tigerspring, men vil på en måde heller ikke vide nærmere. Tænker jeg måske vil komme til at grue for dem på forhånd, fremfor at tage det som det kommer, når de kommer. Eller hvad siger I andre? Hjælper det at have den viden, man får ved at læse i bogen/app’en?

Skriv et svar