Bloggen nu

   
 
Jeg indrømmer gerne, at det ikke er den vilde aktivitet der er herinde lige nu. Noget der faktisk ærgrer mig rigtig meget. Og der er faktisk også en del ting der bliver vendt oppe i hovedet og som egentlig gerne ville ud. 

Men er godt nok bare ikke lige så god til at få skrevet det ned. Og nogle gange er det heller ikke lige i de mest praktiske situationer. Midt i et lyskryds med barnevognen, til forældremøde i den kommende børnehave (gisp) osv. Steder hvor det ikke er så smart at hive telefonen frem. Og så er jeg voldsomt ramt af ammehjerne. Eller træthedshjerne? Nogle dage kan jeg simpelthen stene så meget og ikke huske fra næse til mund. Sådan nogle dage hvor man fylder kaffen med vand fra hanen eller kommer til at bruge balsam i stedet for shampoo. Dage hvor jeg faktisk ikke bør forsøge at formulerede offentligt. 

Derudover kan jeg også godt være lidt i tvivl om hvad I mon overhovedet gider læse med på? Er det de gode gamle kreative indlæg? Strik? Indlæg om det at have børn? Børnemode? Eller hvad læser I egentlig med for? Og hey råb lige højt hvis du har en blog jeg skal kigge forbi!

På billederne er der to af de ting meget af tiden går med. Lillesøster og resten af familien samt strik! 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

7 Kommentarer til Bloggen nu

 1. Pernille siger:

  Jeg har først lige opdaget dig. På Instagram måske? Jeg kan godt lide smukke billeder af strik, men er slet ikke kreativt anlagt selv, så “livet med børn” læser jeg helst om. Kom og besøg mig ovre på min egen blog også 🙂

 2. Anne Sofie siger:

  Jeg er mest interesseret i kreative indlæg, strik og livet med børn. Gerne i kombination 🙂 Indlæg om børnemode springer jeg over…
  Du er velkommen til at kigge forbi min lille blog, som ikke handler om hverken krea eller strik, men om hverdagen og livet med mine 4 unger.

 3. Jeg læser ivrigt med om krea, strik og livet med børn. Jeg har selv to børn tæt på dine (dreng fra juni ’13 og pige fra dec ’14), så jeg kan relatere til meget af det, du skriver om – børnemode siger mig dog ikke sp meget. Og så er jeg “forelsket” i din opskrift på Eriks Vest – har lige slået op til nr 6 😳😜 Kig gerne forbi min blog, hvor jeg skriver om bagning, strik, krea og lidt blomster. Har faktisk lavet et indlæg om Eriks vest 😉
  God dag 😊

 4. Ditte siger:

  Jeg elsker at du kombinerer strik og ‘mommyverdenen’. På grund af dig tror jeg på, at jeg kan lykkes med samme kombination.
  men forstår udemærket dit spm, for jeg har nemlig også tænkt om jeg skræmmer strikfolket væk med alt den børnesnak, og om striksnak skræmmer mødrene væk. Men jeg tror (og håber) at der er plads til begge dele.
  Du er mere end velkommen til at kigge forbi http://www.duttes.dk

  Mange hilsner
  Ditte

 5. Solrun siger:

  Hverdagen. Ærlighed uden at man udstiller sig selv. Jeg er ikke så strikkeinteresseret, så de indlæg åbner jeg ikke. Men ikke sagt at du ikke skal lave dem, for der er masser af damer, der strikker og gerne læser med der 😉

 6. Vibeke siger:

  Hmm, jeg er jo trofast læser her ved dig og har været det gennem lang tid. Og hvorfor holder jeg så ved? Det gør jeg, fordi du er dig (selvom vi ikke kender hinanden). Jeg kan lide din tone, og de glimt vi får af dig og din families hverdag. Jeg synes ikke, at man som blogger skal underlægge sig sine følgeres ønsker, men i stedet være sig selv og fortælle og vise det frem, som man har lyst til. Jeg er personligt fuldstændig ligeglad med, hvor mange og hvem der læser med på dobbeltlykke – jeg ser det mere som mit frirum og som en slags ventil, hvor jeg kan få afløb for de mange ord, ideer og tanker, der ellers optager plads i knolden af mig.

 7. Pingback:tak for input og tip om rabat - Krittewitt

Skriv et svar