{5 måneder}

  Vores søde, bløde lillesøster blev igår 5 måneder. I mandags var vi til undersøgelse og vaccination hos lægen, og hun kan prale af en kampvægt på ca. 7,8 kg og en længde på 68 cm. De ret velpolstrede lår udgjorde åbenbart også så god en buffer, at hun ikke engang græd ved stikkene. 

Den sidste måned er der sket vildt meget, og vi har nu igen den dejligste og mest smilende pige. Hun griber mere sikkert efter ting og fører dem konstant til munden. Sidder hun hos os vil hun også havd fat i alt på bord osv. Så vi er vist der igen hvor man lige skal passe på tallerkener, servietter osv. 

Vi er ikke opstartet med grød endnu. Hun vokser jo rigtig godt på mælk, og eftersom de nye anbefalinger siger 6 måneder med fuldamning har jeg egentlig tænkt mig at vente lidt. Hun får nogle gange mini smagsprøver på lidt forskelligt men ingen måltider. 

Den sidste måned er armene i højere grad kommet fremad når hun ligger på maven, men “flyverstillingen” med armene ud til siden er stadig et hit. Det er jo så bare ret svært at trille med armene der, så selvom der trilles fra ryg til mave, kan hun altså ikke komme tilbage igen. 

Der snakkes og råbes en del. Der er kommet mange konsonanter og prrr fulgt af en masse spytbobler høres ofte når hun ligger på legetæppet. Når hun puttes om aftenen især er det gøj-gøj der snakkes om. 

Ligesom storebror er hun ikke en vildt grinende baby selvom hun smiler meget. Men vi har hørt de første grin og især storebror er sjov. Ligesom han generelt er ret interessant. 

Om dagen er lurene ikke så konstante som de var tidligere. Det er lidt som om hun er blevet mere klar over at livet går videre når man sover – så skal man da være med. Så vi tager et par kampe der. Om aftenen falder hun i søvn af sig selv i sengen. Efter en godnatamning. Nogle gange tager det længere tid end andre, men alene med sin nusseklud foretrækker hun altså. Faktisk falder hun slet ikke i søvn ved brystet og har ikke gjort set længe. 

Vi nyder hende hver eneste dag. Hvor er hun altså bare fantastisk! 

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar