lørdagstur til Hven

IMG_1499.JPGIMG_1484.JPGIMG_1489.JPGIMG_1498.JPGIMG_1493.JPGVi er på mange ture for tiden i weekenderne. Og vi nyder det! Hvor er det bare lækkert, at vejret endelig er til udendørsaktiviteter. Især med en helt lille baby er det altså ikke rart at være udenfor en hel dag i blæst og kulde.

Nå men i lørdags tog vi med nogle venner til øen Hven, for at have en dag i afslapningens og hyggens dag. Det tager en færgetur på halvanden time at komme dertil. En lille og lidt ældre, men ret hyggelig færge. Og lillemanden havde den vildeste fest, for han fik lov til at styre færgen HELE vejen. Altså bortset fra da vi lagde til og fra selvfølgelig.

På Hven lavede vi faktisk ikke det helt store, selvom der egentlig er mange muligheder. Vi hang lidt ud ved stranden, gik en tur mens børnene sov og fik lidt at drikke og spise på et lokalt sted. Så i virkeligheden udnyttede vi slet ikke alle de muligheder der egentlig var (Tycho Brahe-hurlumhej, små smukke stier, loppis og meget andet), men havde stadig en dejlig tur. Der var cykeludlejning (også med vogne og barnesæder) så man hurtigt kan komme rundt på øen, og jeg vil næsten vove at påstå at det er umuligt at fare sådan rigtigt vild. Det er øen bare for lille til. Vi snakkede om, at den faktisk kunne være rigtig hyggelig at tage en overnatning på, og så lige nyde øen lidt ekstra.

Men en anbefaling herfra i hvert fald.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til lørdagstur til Hven

  1. Anne Sofie siger:

    Jeg var på sejltur med nogle venner for 9 år siden (før vi fik børn), hvor vi lagde til på Hvem og jeg husker øen som virkelig skønt! Jeg havde næsten glemt, at den ligger så tæt på København, og jeg tror da en af sommerens udflugter med ungerne skal gå dertil. Tak for inspirationen 🙂

  2. JensJensen siger:

    Har været på Hven med Kulturens Venner. Cykel tur øen rundt og guidening undervejs. Stor oplevslse som kan anbefales.

Skriv et svar