fredags-finhed: monsieur mini

bamse logo website bamse logo website bamse logo website bamse logo websiteDenne uges anbefaling går til monsieur mini, der er et dansk børnetøjsmærke. Stilen er afslappet, cool og ikke mindst unisex. Rie, der står bag mærket siger, er det inspireret af hendes søn samt hendes forkærlighed for nuttede prints. Og det er da også de søde prints jeg faldt for. De forskellige styles er som udgangspunkt helt enkle i neutrale farver, men det tillader så de fine prints at træde frem. Her er et væld af søde bjørne, tipier og kaktuser blandet med hatte, masker og andet sjovt.

Alle prints laves i hånden på basis fra American Apparel, og hvert stykke tøj er derfor unika og laves efter bestillingen. De første ting jeg så, var egentlig ret drengede, men efterhånden har lidt nye farver som pudder sneget sig ind og resulteret i denne t-shirt, som er en af mine favoritter. En anden favorit er sherif bjørnen.

Jeg synes, at Rie har formået at skabe et univers, der er smukt,  legende og humoristisk, men som stadig appellerer til de mindste, og jeg glæder mig til at se mere fra monsieur mini.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar