fredags-finhed: Den kreative sky

Sæbebobler_is_illustrationer_DIY_1 cirkus_DIY_3Legemad-Del-1-Isvaffel-Skabelon2

Kreativ-med-børn0Så er det blevet fredag og derfor tidtil endnu en fredagsfinhed. Denne uge sender jeg en masse kærlighed til en anden blog, nemlig Den kreative sky. Som navnet ligesom antyder er det en kreativ blog. Egentlig har jeg en overgang ikke fulgt frygtelig meget med på kreative blogs. Ikke fordi jeg ikke havde lyst, men fordi tiden ikke var der til at lave alle de smukke ting. Men så kom jeg forbi Heidis blog og så blev lysten til at lave altså for overvældende.

Bloggen emmer af lyst til at skabe og dele med os andre, der er et væld af DIY’s med smukke, smukke billeder indenfor syning, papirsklip og meget andet. På det nederste af de billeder jeg har lånt Kan man se nogle af de ting Heidi laver med aftegninger fra børnenes fødder og hænder. Hvor sødt er det ikke lige?

Så tag da lige et kig forbi Den kreative sky. Men pas på for den er faktisk en smule afhængighedsskabende 😉

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til fredags-finhed: Den kreative sky

  1. madebyhelena siger:

    Du kan tro, at jeg følger Heidi, hun er en af mine yndlingsblogs.
    Hvis du har lyst, så må du også meget gerne lave et indlæg med min blog, altså kun hvis du har lyst.

    Rigtig god weekend

Skriv et svar