begivenhedsrig weekend

IMG_1265.JPG IMG_1242.JPG IMG_1270.JPGIMG_1301.JPG IMG_1325.JPG IMG_1326.JPG

De sidste par dage har faktisk været lidt vilde herhjemme. Men på den gode måde altså. Vi har nemlig lavet en masse fede ting.

Fredag var jeg alene med børnene i zoo. Manden skulle arbejde og institutionerne var jo lukkede, så lille A var hjemme og skulle underholdes. Og det kan man bare ikke rigtig derhjemme sådan en hel dag længere. Så sammen med resten af København (eller måske bare halvdelen) var vi i zoo. Det var faktisk kun anden gang, at vi var derinde, men tror frekvensen for besøg skal stige lidt. For det var simpelthen så hyggeligt. Selv alene med begge børn. Og at høre lille A sige wauw når isbjørnen svømmede forbi, og se hans iver over pingvinerne, ja det var simpelthen guld værd. Jeg må indrømme at jeg var lidt presset, da jeg selvfølgelig fandt 5-årige Selma, der var blevet væk fra sine forældre. For hvordan finder man nogle totalt fremmede mennesker blandt SÅ mange? Med egne to børn med sig. Tal om at finde en nål i en høstak (som som heldigvis lykkedes) . Og typisk så skulle jeg også lige falde over et dankort som så lige måtte afleveres i informationen.

Lørdag stod på papiret også lidt i dyrenes tegn, da vi drog til Roskilde Dyrskue, men det var altså maskinerne der stjal al opmærksomheden. Ja, altså ikke hos mig, for jeg ville egentlig hellere have klappet en pony end at kigge på gravemaskiner, klippere og John Deere traktorer. Men igen.. ham lille A var jo simpelthen så begejstret, og at kunne komme op på alle de maskiner, var nok det vildeste, der nogensinde er sket i hans liv.

Så hurra for nogle fantastiske dage, nu tror jeg vi tager en slapper imorgen.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

6 Kommentarer til begivenhedsrig weekend

 1. DorteS siger:

  Dyrskue og zoo er så fedt! Og skønt, at du gjorde to så gode gerninger, selv om du havde to børn med alene! Tænk bare, hvor glade Selmas forældre og dankortejeren Blev for din hjælp 🙂

 2. taburetten siger:

  Hold da ferie overskudsmor 😉 Total godt klaret med Zoo-tur solo med to (3?) børn. 😉

  • Anne siger:

   Selma var en kortvarig fornøjelse (heldigvis selvom hun virkede meget sød), og så er det bare nogle gange nemmere når man er ude. Næste gang må der dog godt være færre mennesker i zoo!

 3. Virkeligt gode billeder og en dejlig varm og solrig dag I fik valgt til Roskilde Dyrskue.
  God aften.

Skriv et svar