weekend, sidste chance og tip

20150509-102210.jpg 20150509-102244.jpg

Weekenden er over os, og mens drengene render rundt på legepladsen udenfor og lillesøster sover i sin slyngevugge får jeg lige en smule Anne-tid. Jeg har lige rodet nettet en smule rundt i jagten på en dragt fra poppy rose. Nemlig den fine lille strikdragt, som hun havde på da jeg fortalte hun var kommet her på bloggen. Den er nemlig blevet væk. Som i pist væk, og jeg tror simpelthen, at den må være røget af barnevognen i en lille pose sammen med yndlingsuldbodyen. God dammit jeg ærgrer mig. Det var en af de første dragter hun havde på, og selvom den da var ved at være for lille så var det altså en gemmer. Ja, det er ikke verdens undergang, men nogle ting har bare større affektionsværdi end andre. Så sig da lige til hvis du skulle have fundet en lille pose med de to ting eller måske bare et godt tilbud på dragten. Den kunne også være god i en større størrelse nemlig.

Nå, men nok om det. Ville nemlig lige mindre jer om den give-away jeg har gang i. Du kan vinde en pastamaskine til en værdi på 2000 kr. Sidste chance er imorgen inden kl 20.

Og nu var var ved uld der, så giver uldbørn 30% på alt uld til voksne med koden ‘Mor2015’. Det er selvfølgelig i anledning af mors dag og gælder til og med imorgen.

Og som det allersidste vil jeg da anbefale jer (måske mest de ammende) at kigge forbi bloggen imorgen. Der kommer nemlig en anmeldelse af en amme-bh jeg har testet de sidste par måneder og samtidig en rabatkode til amme-bh’er hos Strut.

Men nu vil jeg nyde lidt strikketid. God weekend

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til weekend, sidste chance og tip

 1. emilie siger:

  Hvor er kaninnussekluden fra?

  • Anne siger:

   Hej Emilie 🙂
   Kaninnussekluden er fra svenske by heritage som jeg har skrevet om på bloggen tidligere. Se mere om kluden her

Skriv et svar