lyserøde sommerfavoritter – bare fordi

 

pink summer

(indeholde adlinks) kjole – marmar // dragt – marmar // heldragt – wheat // heldragt – noa noa
body – sapling child //cardigan – selana // kjole – noa noa // kanin – jellycat // sommerhat – melton // kyse – by heritage

 

Selvom det strider en smule imod mine principper, så har jeg altså begået et 100% lyserødt indlæg. Fordi det var sjovt. Altså. Og fordi der faktisk bare er nogle super fine ting derude – selvom de er lyserøde. Og så kan jeg jo altid kombinere med hvid, grå, gul eller en hel fjerde farve. Men sjovt at lave collagen det var det.

Forårssagerne fra marmar er virkelig, virkelig smukke. Forårets print emmer af sommer med de fine pasteller. Den mønstrede sag øverst i collagen forestiller jeg mig at man kan begynde med at bruge som kjole, og efterhånden som barnet vokser så bruge som tunika med små bloomers og strømpebukser til. Eller til en lidt større pige til et par seje slim jeans. Den lille romper er alt for cute, og den lidt mørke farve er perfekt til flødekinden herhjemme.

Sidste gang jeg havde en lille baby og det var sommer var jeg glad for heldragterne med korte ben, og både udgaven fra wheat og noa noa miniature baby er da super søde, ik? Noa noa er jo et nyt mærke for mig, eftersom det jo er en storebror vi har, men kjolenn/tunikaen nederst i billedet er også derfra og jeg synes, de har nogle rigtig søde (pigede) ting.

Til de små hoveder er en sommerhat et must, og her er jeg egentlig ret begejstret for en hvid af slagsen. Den fra melton findes i flere farver og har en lidt bredere skygge bagtil som beskytter godt. Når der skal soves i barnevognen bruger jeg så gerne en bomuldskyse for at beskytte de små ører mod træk. Til de lidt køligere dage er jeg helt forelsket i trøjen i silke/bomuld fra Selana. Den har i øvrigt også en matchende kyse.

Hvad er jeres sommerfavoritter til de mindste (piger)?

/Anne

PS. Der kommer nok også et indlæg med noget til de små gutter inden for længe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til lyserøde sommerfavoritter – bare fordi

  1. Sååå fine sager! <3

    Herhjemme har vi næsten udelukkende brugt bodyer fra Noa Noa, da Fleur var lille. De var bare rigtig gode til hende i pasform, dejlig bløde og god kvalitet. Og så var vi glade for Mini A Tures sommerhatte. Dem havde hun i alle størrelser.

  2. plummum siger:

    Fine sager, Anne. Ville netop have bestilt MarMar-romperen, men den var udsolgt i str. 6 mdr. Æv. Det blev i stedet til leggings og body 🙂

Skriv et svar