Legepladslykke – Sundbyøster Plads

IMG_0864 IMG_0868 (1) IMG_0877 IMG_0885 IMG_0899 IMG_0907

På Kr. Himmelfartsdag samlede vi tropperne og marcherede mod Amager. Nærmere bestemt legepladsen på Sundbyøster Plads, for havde hørt at den skulle være ret god. Og ham lille A er efterhånden et sted, hvor en hel dag hjemme er mere end han kan klare, så i weekenderne er vi ude af hytten. Det er også lidt nemmere efterhånden med lillesøster, da hun har en ret god og genkendelig rytme og vi således kan time dagen.

Nå, men tilbage til legepladsen, som var et kæmpe HIT hos både forældre og lillemand. Den er stor og rummelig, samtidig med at der bliver skabt mange små rum. Det er ikke en traditionel legeplads med en masse byggede legesager, men den lagde virkelig op til bevægelse. Og fra det øjeblik vi trådte ind på legepladsen begyndte lille A at løbe. Og han stoppede ikke med at løbe før han tre gange i træk tog den på hhv. numsen, snuden og numsen på rutschebanen. Det var knap så populært. Det fremgår vist også af billederne, at han havde en fest og var vidt omkring.

Lige på den anden side af gaden kan man få kaffe, kage og is. Der er pizzaer i nabolaget som man jo kan tage med på legepladsen. Vi valgte at tage en frokost på Ingolfs inden vi drog hjem.

Er der nogle fede legepladser rundt omkring i København du kan anbefale?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Legepladslykke – Sundbyøster Plads

 1. Aj, det lyder lækkert! Både med indretning af legepladsen og kaffe+mad lige i nærheden 🙂 Og han er der også rimelig hardcore med den store rutchebane der!

 2. Anne Sofie siger:

  Det lyder som en skøn tur!
  Jeg kan helt klart anbefale Byoasen på Nørrebro! Det er egentlig ikke en legeplads, men et grønt område med høns, kaniner, marsvin, geder og mus… Når der er bemanding, kan man gå ind til dyrene og hjælpe med at fodre, give dem vand, grave efter orm osv.
  Det er et hit hos mine 4 unger (fra 2-7 år) og de får hver især noget forskelligt ud af oplevelsen 🙂
  Der er også gynger, borde/bænke og plads til at lege. Et fint udflugtsmål 🙂

 3. spitzenklasse siger:

  Tror snart vi skal på sådan en Ingolf & legeplads tur også. Vi kommer mest på bobondegården, men den kender du nok.

Skriv et svar