godt til brysterne og rabatkode til ammebh’er

breast feeding

I dag kommer det til at handle om noget lidt nyt her på bloggen. Nemlig bryster. For i samarbejde med Strut har jeg været i gang med at teste den nye version af Carriwells ammebh med gelebøjle, og i slutningen af indlægget findes der en rabatkode til ammebh’er.

Jeg er af den overbevisning, at brysterne skal have det godt. Og da især under amning, hvor man samtidig kan generes af ømme brystvorter, spændte bryster og mælkeknuder. Og nu hvor jeg er et godt stykke inde i mit andet ammeforløb ved jeg også efterhånden, hvad jeg synes er godt med hensyn til ammebh’er.

Jeg vil egentlig bare starte med at konstatere, at jeg har været super glad for ammebh’en fra Carriwell. Den er behagelig! Der er ikke noget der strammer, nager eller borer. Lidt sådan at man glemmer, at man har den på. Det bløde, elastiske stof sikrer, at den følger brystets lidt forskellige størrelser i løbet af en dag og sidder lige godt om man lige har ammet eller virkelig trænger til det. Personligt har jeg ikke en voldsomt stor barm, men den har støttet og det ser også ganske godt ud med en stram t-shirt over. Der er altså ikke noget værre end en dårlig ammebh, der slet ikke støtter og hvor man ærlig talt ender med at se ud som om man har et par slappe sække hængende. Jo, det skulle da lige være en, hvor der er en bøjle der nager. Det har jeg faktisk prøvet engang, og det var der heldigvis intet af med denne fra Carriwell.

Med hensyn til “tilgængeligheden” når man skal amme, så er den nem at klikke op med en hånd. Den åbner på en måde så en ret stor del af brystet er frit. Jeg har tidligere brugt ammebh’er, hvor det faktisk var en noget mindre del der var fri. Det viste sig at være lidt småbesværligt, for hullet sad ikke altid rigtigt, og baby havde nogle gange sværere ved at få rigtigt fat. Når mere af brystet er frit øges hud-mod-hud kontakten og jeg forestiller mig også at det bare lugter og føles mere rigtigt for babyerne.

Jeg har tænkt og tænkt, og forsøgt at finde noget negativt at sige om ammebh’en. I ved den der tendens der er i blogland til, at der skal stå noget negativt for at en test betragtes som troværdig? Men ærlig talt det kan jeg altså ikke. Jeg har virkelig været glad for ammebh’en, jeg synes den er super fin med pletter og den lille blondekant, og har ikke noget grimt at sige om den. Under graviditeten investerede jeg i en anden ammebh fra Carriwell, og med min barm kan jeg ikke mærke eller se den store forskel mht. støtte og løft. De er bare gode begge to. Den jeg købte under graviditeten var i øvrigt super god på det tidspunkt fordi den netop gav en del støtte og en pæn barm, da jeg stadig gik i ret tætsiddende tøj for at fremhæve maven. Så gravide derude… go for it.

Som et lille sidste punkt på dagsordenen har jeg fået lov til at dele en rabatkode. Den er på 20% og gælder i dag den 10. maj på Mors dag på alle ammebh’er hos strutshop.dk. Koden er ’20AMME’ og indtastes ved købet.

God søndag

Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til godt til brysterne og rabatkode til ammebh’er

 1. Christine siger:

  Argh øv jeg gik glip af rabatkoden! Jeg ønskede mig ellers meget den bh, men nu er min datter snart 7 måneder så ved ikke om det kan betale sig at købe den… har dog tænkt mig at amme længe endnu, men det er jo mest i starten brysterne har brug for ekstra forkælelse. Men hvordan er gelebøjlen? Føles den som gele eller bare plastik der er lidt blødere end ellers, eller hvordan fungerer det?

  • Anne siger:

   Arh øv Christine,
   Altså det føles som gele synes jeg. Ikke bare blød plastic. Virkelig behagelig faktisk 🙂

Skriv et svar