op til overfladen

20150421-093907.jpg 20150421-093942.jpg

En klog veninde sagde engang til mig, at de to første måneder med en lille baby er ren overlevelse. Det hele går op i bleskift, amning (-sproblemer), søvn eller manglen derpå osv osv. Og med en storebror eller -søster at tage sig af bliver det ikke mindre hårdt.

Nu runder vi snart de 8 uger og efterhånden er der helt klart ved at være mere ro på. Lillesøster har de sidste par uger haft en rytme, hvor hun tager nogle stadig lidt korte vågne stræk om morgenen mellem nogle længere lure. Nogle gange er hendes søvn meget urolig og det er fast arbejde ved slyngevuggen, men andre gange tager hun nogle rigtig gode stræk af sig selv, og jeg får hænderne fri til noget strik. Om natten er hun rigtig god til at sove videre efter at have spist, og især det første stræk er godt langt. Putningen  tog i starten enormt lang tid men efterhånden går det også bedre og ofte falder hun i søvn af sig selv i vuggen pakket godt med sut, dyne og nusseklud.

Som den rytme-frans jeg selv er nyder jeg forudsigeligheden og især det med de lange lure om dagen krydser jeg fingre for varer. Lille A var aldrig rigtig god til at sove om dagen og det kunne godt være lidt hårdt til tider. Så forsøger virkelig at vænne lillesøster her til nogle længere lure.  Så har jeg også bedre tid til at strikke om dagen. Hovedet er blevet fyldt med nye opskriftideer, så håber at kunne lave noget spændende der. Men førsteprioriteten er selvfølgelig stadig baby, og lige nu nyder jeg heldigvis de dage hvor det bare er hende og mig.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til op til overfladen

 1. Ida siger:

  Åh ja, de første uger/måneder handlede virkelig kun om overlevelse for mig… Men bilder mig ind, at jeg vil være mere cool og afslappet anden gang? Dejligt at høre, at det er ved at finde sig til rette for dig og lille Nora.

 2. Østfronten siger:

  Overlevelsen kan jeg kun nikke genkendende til – men hvor skønt med overskud og lidt forudsigelighed <3

 3. Maria siger:

  Så dejlige billeder af lille musen 🙂
  Jeg kan godt forestille mig hvor meget arbejde der er ved en lille ny og et lille barn også 🙂
  Men også så meget kærlighed og samhørighed 🙂
  Ønsker jer er dejlig dag.

Skriv et svar