weekend kom an

20150327-131516.jpg

Selvom jeg havde den vildeste fredagsfølelse i kroppen igår, så er det jo først idag at kalenderen rent faktisk siger fredag. Ikke at det gør den helt store forskel for mig.. Ja altså bortset fra at det betyder at mine drenge også er hjemme de næste par dage. Og ihh hvor jeg glæder mig. Vi skal hygge med god tid, gode venner og noget god mad. Lille A’s nye løbecykel skal tages endnu mere i brug udenfor og skal vi så ikke krydse fingre for godt vejr?

For mange andre starter påskeferien idag. Men ikke for os, for manden skal faktisk arbejde i påskens helligdage også. Og samtidig er der lukkedage i vuggestuen, så lille A er hjemme. Der er indkaldt ekstra bedsteforældre hjælp til de første par dage, og så tager jeg flyveren (!!) med begge unger til Nordjylland og mine forældres sommerhus i resten af påsken. Noget jeg allerede er liiiidt spændt på, og håber sådan at gutten bliver mere fascineret af flyveren end bange for de høje lyde.

Har I gode weekend/ferie planer??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til weekend kom an

  1. Vibeke siger:

    Det lyder til at blive en dejlig påskeferie, og jeg er sikker på, at begge dine skønne unger klarer flyveturen med bravur…

Skriv et svar