Strut støtter udsatte mødre på Kvindernes Internationale Kampdag

emc kampdag

Selvom jeg lige nu lever i min egen lille barselsboble her, så prøver jeg lige at huske på, at min lille familie jo ikke er det eneste vigtige i verden. Der er mange andre mødre, børn og familier derude.

Jeg har mange, mange gange prist mig lykkelig for vores sundhedssystem under mine graviditeter. Og når bagagen indeholder en kompliceret fødsel samt en fødsel der måtte sættes igang pga mulig begyndende svangerskabsforgiftning, ja så føler jeg mig heldig. Heldig for at bo et sted hvor der er mulighed for at få den hjælp jeg har brug for, så jeg efter det kan hele kan sidde med to fantastiske guldklumper i armene.

Alle kvinder er desværre ikke så heldige, og derfor har jeg valgt at skrive lidt om strutshops initiativ imorgen den 8. marts. Det er nemlig kvindernes internationale kampdag, og i den anledning donerer strut 1000 kr samt 20% af alle køb på strutshop.dk. Og som Stine fra shoppen skriver, så hjælper ethvert beløb. For bare 5 dollars kan en gravid eller fødende få transport til en sundhedsklinik eller fødested frem for at skulle gå op mod 25 km – eller få et hjemmebesøg og sundhedstjek efter fødslen.

Så jeg tænker at imorgen er en god chance for at få fyldt op på vente- eller ammetøj, hvis du mangler og samtidig støtte en god sag. Jeg tænker selv at kigge ind efter en ammebh og top, og så er der efterhånden et super fint babysortiment med lækre produkter fra fx kidscase og fabelab.

Men husk, det er altså først imorgen den 8. marts det gælder.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til Strut støtter udsatte mødre på Kvindernes Internationale Kampdag

  1. Maria fra En verden af kunst siger:

    Rigtig godt initiativ 🙂 Jeg vil lige undersøge det nærmere og gøre gavn 🙂
    Jeg har lidt giveaways på bloggen, måske noget for dig, en lækker bikini og et gavekort til Ditbarnsfoto 🙂
    God weekend.

Skriv et svar