Nem og hurtig thai ret med grøn karry

kamera 1940Personligt er jeg en sucker for asiatisk inspireret mad. Og netop denne ret står ret ofte på menuen herhjemme. Og siger altså asiatisk inspireret, for jeg har altså aldrig været i Thailand, men den smager altså lidt ligesom det man får på en god thai restaurant. Og krydderimæssigt er der skåret ind til bener, så der skal ikke en hær af forskellige til – stort set kun den essentielle grønne karrypasta. Med doseringen af karrypasta der er angivet her i opskriften er den ikke særlig

Til sovsen skal du bruge: 2 store kyllingefileter i tern, 1 løg, 2 fed hvidløg, 1 tsk grøn karrypasta, soya-sovs, 1 aubergine, 1 squash, 2 dåser kokosmælk, evt lidt fløde, olie, salt og peber.

Tilbehør: ris/nudler/blomkål, peanuts, soyasovs, bønnespirer/forårsløg, sød chilisovs.

Hak løg og hvidløg og svits det i noget olie. Tilsæt karrypasta og et skvæt soyasovs og varm det godt op. Steg herefter kyllingekødet igennem og tilsæt de hakkede grøntsager. Når disse er blødgjorte tilsættes kokosmælk og evt. et godt skvæt fløde. Lad det simre lidt og smag til med salt, peber og evt. lidt mere soya.

Ved serveringen kan du putte nogle sprøde bønnespirer, hakkede forårsløg og/eller peanuts på og så selv bestemme, om der skal lidt mere soya eller chilisovs på. Vi spiser gerne nudler eller ris til, men vil du gerne spise mere LCHF venligt kan du bruge blomkålsris eller bare et kogt blomkålshoved.

Bon appetit

/Anne

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Nem og hurtig thai ret med grøn karry

  1. Malene siger:

    Lækkert med inspiration til hverdags maden. Tak for det.

  2. Morten siger:

    Ahh asiatisk mad er fantastisk. Noget lignende det der laver vi også tit. Prøv også forårsløg over. Eller koriander. Eller bananskiver stegt i smør og kanel…

Skriv et svar