Inspiration til livet med børn

02 (1)02 lmtd_trendguide-4

Hvor finder du inspiration til livet med børn? Om at få hverdagen til at gå op? Minimode? Madpakker? Aktiviteter? Og alt det andet?

Personligt søger jeg ret meget mod blogmediet. Hvad mine medmødre derude anbefaler. Men nu er der altså også kommet en anden stærk spiller på banen.  Inspired by kids er en ny hjemmeside spækket med inspiration til aktiviteter, mode, ferie og mad til ungerne. Jeg blev spurgt, om jeg ville skrive lidt om siden (og en af dagene kommer der en konkurrence), og valgte at sige ja, fordi jeg faktisk bare er lidt imponeret af siden. Den er ret komplet allerede, der er masser af inspiration indenfor emnerne og det er med lækre billederog let, lyst design. Jeg er personligt ret vild med DIY-kategorien også, hvor der blandt andet er fine invitationer, fastelavnsris og opskrifter på lækker mad. Der vil efterhånden blive fyldt mere og mere på, så ja, det er vel lidt ligesom en slags blog? Uden de helt personlige indlæg måske.

Er det et sted du kunne finde på at søge inspiration? Og hvad plejer du mon selv at søge inspiration til?

Og så hold øje med bloggen, der kommer en lækker give-away en af dagene!

/Anne

Indlægget er udgivet i samarbejde med Name It. Ord og meninger mine egne!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til Inspiration til livet med børn

  1. Sikke en fin side – tak for tippet. Den bliver jeg vist nødt til at give videre til mine læsere.

  2. Mie siger:

    Helt sikkert, virker som en god og godt tænkt side 🙂

Skriv et svar