Forårstøj fra EN FANT

en fant ss15

Tilbage i efteråret skrev jeg lidt om min forelskelse i det fortryllede EN FANT univers. Nu er sagerne endelig kommet på markedet og i butikkerne. Jeg har flere af sagerne på ønskelisten herhjemme og har fundet nogle favoritter frem til collagen ovenfor. Og ha hvor er det sjovt at have både en pige og dreng nu. Stilen er cool, afdæmpet og fuld af lækre detaljer (som desværre ikke helt kommer til sin ret på billedet ovenfor). Farverne er douche, og Lene, som er designeren bag har lavet det fineste univers med de fortryllede dyr. Du kan også se den fine lyserøde tunika i brug her på Tines smukke Fleur.

Til de store drenge har jeg både fundet nogle comfy sweat-styles frem. Det er vi mega tilhængere af herhjemme. Den vatterede vest er super cool og til efteråret kommer der også det fedeste termotøj! Til lillesøster brugte vi faktisk en heldragt som tage-hjem-tøj. I fin neutral farve og med et ret slim fit er den perfekt!

Men nu stopper jeg. For tag et kig selv og bedøm om du er til universet? Du finder et rigtig godt udvalgt af EN FANT  hos Kids-world (affiliate link).

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar