de fedeste sweat styles til drenge (og piger)

kamera 1793sweat styles for boys

 

(Indeholde affiliate links) 1 popupshop // 2 small rags // 3 en fant 
4 popupshop // 5 en fant // 6 small rags

 

Inden der går alt for meget lyserød og tyl skørt i den herinde på bloggen må jeg hellere lave et indlæg møntet en smule mere på drengene. Jeg har taget udgangspunkt i lille A’s garderobe og set lidt på, hvad der er favoritterne herhjemme. Ja og kombineret med et par enkelte ønskesager. Jeg er meget, meget glade for blødt, behageligt tøj som lillemanden kan bevæge sig i. Super velegnet til vuggestuen, når man skal tumle herhjemme og som plus så er denne slags bukser altså nemme at tage af og på selv for tumlingen.

Popupshop har længe været en af favoritterne i klædeskabet. Deres sweat er simpelthen noget af det lækreste. Blødt som smør, og ville ønske jeg selv havde noget tilsvarende. Deres baggy bukser er enkle og fede, og for en lille 2-årig dreng er det altså ret sejt at have en løve, isbjørn eller ulv på maven. Deres sweat er rimelig tyk så måske ikke vildt sommer-agtig, men de laver også lidt tyndere leggings samt t-shirts og ja, der er også masser til pigerne.

Noget der nok er mine yndlingsbukser til lille A lige nu er de grå med lommen fra small rags. En lækkert let baggy, smalt fit, der klæder min stadig ret smalle dreng super, super godt. Sweat kvaliteten er knap så tung men stadig godt, hvilket gør dem super egnede til de snarlige (kom så) varmere tider. Min erfaring er at de er lidt små i størrelsen, så herhjemme er han ellers en str 92, men 98 i disse. Bare et tip 🙂

På ønskelisten står så de blå bukser fra en fant. Samme designer som de mørkegrå, lette i sweaten og de ser også godt smalle ud. De har et super cool lidt forvasket look. Personlig er jeg ret forelsket i trøjen fra samme mørke med dyrene fra the enfanted world, og overvejer stadig om det er trøjen eller en t-shirt med dyrene der skal hjem til garderoben.

Hvad er jeres favoritter til små tumledrenge/-piger?

/Anne

 
På billedet har lille A bukserne fra small rags samt en trøje fra Knast by Krutter
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

En kommentar til de fedeste sweat styles til drenge (og piger)

  1. Sweats er seriøst min svaghed til lille D. Han har så mange sweats! 🙂 Bl.a. har vi din nr. 3 fra en fant. Den er helt perfekt, synes jeg, fordi den har en tykkelse, der placerer den lige mellem en t-shirt og en sweatshirt. Rigtig god til vores lille varmedunk.

Skriv et svar