tillykke til small rags

small rags favorites SS15

På ciff messen tilbage i august blev jeg introduceret til flere nye mærker, blandt andet small rags, der blev lanceret rundt omkring i landet i går. Jeg har skrevet om mærket tidligere, og delte nogle inspirationsbilleder, der viste de små seje styles frem.

Nu ville jeg bare råbe højt at: Det er her! og vise nogle personlige favoritter frem. Et sæt til både til lille A og til lillesøster (hurra for at kunne kigge på begge køn nu). Jeg elsker den lidt rå stil, og der er altså en god balance i at få nogle farver på børnene uden at det ligner en omgang duplo fra min barndom. Der ser ud til at være valgt materialer, som børnene kan bevæge sig i, og jeg er personligt ret vild med de strikke-styles der findes. Og sejt nok, så sidder designeren selv og laver strikkeprøver til producenterne. Til messen føltes tøjet også rigtig lækkert og så ligger det til en rimelig fornuftig pris.

Så venter vi bare på brormand en fant!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

En kommentar til tillykke til small rags

  1. Lene Rix siger:

    Tusind tak Anne 🙂

Skriv et svar