strik og aoh messe

IMG_4057 IMG_4071 IMG_4142_1

I næste weekend, altså fredag den 29/1-1/2 er der AOH messe i Rødovrehallen. Ligesom sidste år er jeg med på, der kaldes blogosfæren, hvor vi er en samling bloggere der viser lidt forskelligt frem. Selv har jeg lidt forskelligt strik med, og vil i den anledning også have klargjort nogle opskrifter. Jeg vil være på standen fredag og søndag. I er selvfølgelig mere end velkomne til at komme forbi til en snak om alt mellem himmel og jord. Blogging, strik, garn  eller andet. Vi laver et lille hyggehjørne, hvor man kan slå sig ned og strikke og hygge lidt med os (pga. maven regner jeg med at tilbringe netop en del tid i sofaen 😉 ). Og forhåbentlig lade sig inspirere eller omvendt inspirere os til noget.  Det kunne være fedt!

De andre på standen er i år Puk, Laura, Karina, Karen og Christina, så der er jo masser af forskellige ting man kan lade sig inspirere sig af. Vi kommer også til at holde nogle workshops på standen ligesom sidste år. Kan afsløre at der kommer til at være noget med stempler, hækling, tegning og art journals.

Billederne her i indlægget er taget i foråret en hyggelig om end lidt blæsende dag (og børnene ser bare lige pludselig så små ud på billederne). På det øverste billede er det Erik vesten, der er lavet om til en lille trøje, i midten en ny model der hedder Fyr og nederst er det igen Erik vesten i en to-farvet version. Garn til de to Erik versioner er i øvrigt fra g-uld.

Håber vi ses på aoh!

/Anne

fotocredit: Maria Stougaard
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , .Bogmærk permalink.

2 Kommentarer til strik og aoh messe

  1. Jonna siger:

    Helt fantastiske billeder og skønne strikmodeller:-)

Skriv et svar