babyklar med name it

name it babyklar

 

strikdragt //cardigan // kjole // hjelme // heldragte
bodyer // nattøj // tæppe og stofbleer

 

Uden at nævne alt for meget om overspringshandlinger i forbindelse med eksamenslæningen var jeg forleden forbi name it‘s hjemmeside, for lige at snuse lidt rundt efter hvad de har til de mindste størrelser. Ja, jeg undskylder at det alt sammen bliver meget babyrelateret for tiden, men det er altså det der fylder nu her. Sig til hvis der skal mere str lille A til igen på tøjfronten.

Men apropos lille A så stiftede jeg jo første gang kendskab til name it, da han var helt lille bitte. Denne gang har jeg fundet et lille udvalg af fine ting til både dreng og pige. Jeg må nok sige at der er sket noget på designfronten på bare de to år siden A var lille. Der er masser af flotte prints, fede styles og en lidt mere grafisk tilgang til tøjet, som jeg synes klæder det. Og så holder de sig en ganske fair pris. Hvis man er til øko-tøj har de også et fint udvalg der. Lillemanden var en meget smal lille baby og noget af tøjet fra name it druknede han altså lidt i, men de har åbenbart også nogle slim fit modeller. Fordi de så netop er i slim-fit er der fokus på at de er lavet i bløde materialerne som babyerne kan bevæge sig i  (må lige heppe på noget smalle nattøj her også, tak!). Nå ja, og så kunne det være rart med et filter på hjemmesiden så man hurtigt kunne finde slim-modellerne?

Som tilbehør er der super fint sengetøj, seje legetæpper og masser af stofbleer, så efterhånden kan man få dækket mange af sine babybehov med name it.

Hvad er dine erfaringer med name it?

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , , , , .Bogmærk permalink.

8 Kommentarer til babyklar med name it

 1. Kun gode erfaringer! Vi havde sidste år en strikheldragt i uld, som vi var super glade for. Både til hyggedragt hjemme, men også til barnevogn og biltur.

 2. Mette siger:

  Er faktisk gået stort set uden om det, da jeg synes det mistede faconen ved vask. og en Body der er meget kort og bred, er ikke just sagen. Men hørte forleden at kvaliteten skulle være blevet markant bedre…

 3. Therese siger:

  Pascal har et par superlækre heldragter fra NameIt, som jeg købte her da han blev født. Også deres uld er ret godt, som basisvarer.
  Kvaliteten er ok synes jeg, lige takket højere end H&M.
  Bodyerne passer dog ikke så godt til mine unger, da de er lidt for korte i det, og måske til den brede side? Men heldragter og bukser er helt fine.

  Jeg foretrækker at købe det online, da de sjældent har de fulde kollektioner i butikkerne.

 4. Vibeke siger:

  Mine drenge har haft en del tøj fra Name It, og det har været i en rigtig fin kvalitet til en fornuftig pris. De har udviklet sig meget de sidste par år, og jeg synes de har mange virkelig fine ting. Åh hvem der skulle forberede sig til ankomsten af sådan en lille ny…er lidt misundelig;-)

 5. Rikke siger:

  For 8 år siden købte jeg rigtig meget Name it til min pige, og noget af det er i brug nu igen til mine niecer på 8 mdr. og 2 år. Til min søn der er 5 nu, købte jeg ikke meget Name it, synes det var for kedeligt og derfor blev H&M et hit.
  Nu køber jeg dog gerne jeans igen til ham, synes de har en federe stil end H&M’s.

 6. Gitte Jensen siger:

  Her bruger vi også name it og jeg har været rigtig glad for det de har i øjeblikket til drenge. Har blandt lige købt det grønne natdragt sæt på billedet:-)

Skriv et svar