at se på fordelene

20150114-191431.jpg20150114-191538.jpgDet gælder jo lidt om at se det positive i at være fanget i læsefælden herhjemme hele dagen.

Noget godt kunne fx være at jeg er hjemme mens der er dagslys. Eller den smule der nu er. Så i mine små pauser har jeg leget lidt med at tage lidt strik i stak billeder. Noget jeg synes er ret hyggeligt. Burde måske bare også være bedre til at få taget det rigtige kamera frem så jeg egentlig kan bruge billederne til noget med tiden. Det er der nemlig lidt planer om. Men indtil videre øvelse, og så kan stakkels jer der følger med her udsættes for dem 😉

Men nu tilbage til bøgerne.

Håber I har en mere spændende torsdag end mig.

/Anne

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til at se på fordelene

 1. Jeg ville ønske at jeg bare var i nærheden af at kunne trække mere end retstrik og kunne præstere så fine billeder!
  Strik i stak er super fint! 🙂

 2. Østfronten siger:

  Jeg ville ønske min torsdag havde været helt, helt uspændende… Et barn med brækket arm er en dårlig måde at bruge dagen på 🙁

 3. Marie siger:

  Det er så hyggeligt at følge med hos dig! Held og lykke med eksamen.

 4. Astrid siger:

  Det er da fine billeder, men selvfølgelig kan man altid gøre mere med lys og alt sådan noget.

  Pøj med eksamen

 5. Vibeke siger:

  Jeg vil ikke bytte med dit eksamens-ræs, men jeg er lidt misundelig på dine timer i dagslys. Vi andre må levere dårligt belyste og uskarpe billeder. Hurra for at foråret er lige om hjørnet. Held og lykke med eksamen, jeg er sikker på du klarer det med bravur.

Skriv et svar