alene dage = læse dage

20141220-135420.jpgMine to drenge er taget på juleferie hos svigerfamilien, så jeg er alene hjemme i lejligheden. Næsten da, for min søster overnatter her men har forskellige planer (og tømmermænd) i løbet af dagene. Så tiden skal bruges på at LÆSE inden jeg stikker snuden mod det jyske imorgen aften.

Et virkelig surt udgangspunkt for jule-“ferien”, men faktisk også lidt rart endelig at kunne forsøge at koncentrere sig om læsningen. Problemet kan så egentlig være at finde ud af hvor jeg skal starte. Det er et kæmpe enormt pensum til de to eksaminer jeg skal til. Både praktisk og teoretisk, og der er virkelig mange huller. Så når man ligesom har indset at det hele ikke kan nå at læses, så er problemer at prioritere. Og komme op i tempo. Og finde ud af hvordan det nu lige er at jeg bedst læser til eksamen, for det er jo vildt lang tid siden. Åhh altså, det er noget forbandet noget.

Til gengæld, så er det også vildt rart bare lige at have lejligheden for sig selv. Kunne slappe lidt af uden den dårlige samvittighed over lille A, nyde at mærke livet inde i maven. Når jeg nu snart lukker bøgerne for idag, så skal der laves lidt nem aftensmad og så skal jeg helst forlade sofaen så lidt som muligt resten af tiden inden jeg hopper i seng. Så er det sagt!

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til alene dage = læse dage

  1. Pia H siger:

    Håber du får det hyg-somt på sofaen… jeg kan så meget følge dig, når presset tynger.

    – Pia

  2. dittemariej siger:

    God læselyst – det skal nok gå! Det er heldigvis et pensum du har haft lidt at gøre med før og det gør en kæmpe forskel! Hvis det hjælper så sidder jeg også med næsen i bøgerne (gynækologi – aaaad) og har planer om at gøre det selv 1. juledag…..:-(

  3. Uh Anne, jeg kan virkelig sætte mig ind i din situation. Jeg står også med kæmpe pensum, og har meget svært ved at prioritere, hvilket jeg skal satse på. Det bliver skønt, når det er overstået 🙂 Hvornår skal du op?

Skriv et svar