weekendkærlighed

20141123-101717.jpg

Når man står op om morgenen med en arm ,der sover og værker og i øvrigt har omridset af en traktor indprentet på siden af maven… Ja så kan man være sikker på følgende:

De sidste par timer har man ikke sovet særlig godt, men til gengæld har man nydt det! For det betyder at det er weekend, lillemanden er kommet ind i sengen om morgenen og har brugt lidt tid der på at putte. Og hvis der er nogen jeg sætter pris på for tiden, hvor jeg til hverdag er ude af døren inden de andre er stået op så er det at sove længe med mine yndlingsdrenge omkring mig. Der er altså ikke noget bedre end når den lille to-årige krop lægger sig ind til mig, mens lillesøster puffer rundt i maven.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

4 Kommentarer til weekendkærlighed

  1. Daniella siger:

    Det er lykken at putte længe med sine drenge <3 SÅ hyggeligt at lillesøster allerede sig. Tak for en fantastisk blog, som gør mig helt nr. 2-skruk 😉

  2. Årh, Anne <3 Det lyder fantastisk!

Skriv et svar