vind politisæt fra lego duplo

Ligesom i de fleste andre hjem er duplo altså et kæmpe hit herhjemme. Både hos store og voksne sådan set. Ham den lille elsker at bygge kranbiler og høje tårne, og det gør moren måske også lidt. Men samtidig er det altså også den perfekte lejlighed til at få snakket lidt om farver, hvilket han er meget optaget af for tiden, og så er duplo jo perfekt til at få styrket finmotorikken. Det er vildt at se hvor meget der er sket siden han først blev introduceret til duplo-klodserne. De første klodser var i øvrigt mine egne gamle hjemme hos mine forældre. Den gamle bondegård fungerer perfekt endnu, men der er godt nok sket en del med især dyrene i duplos sortiment. Haha.

 

 

Nå, men netop det med motorikken sætter lego duplo fokus på i deres nye kampagne, hvor ovenstående video indgår.

Og nu til konkurrencen, for I kan nemlig vinde et politisæt fra lego duplo. Måske perfekt som en julegave eller kalendergaver delt op i mindre portioner?? Alt du skal gøre er at skrive en kommentar hvor du svarer på følgende spørgsmål:

Hvilket er det egentlig pigen kigger på?

Sidste chance for at deltage er tirsdag den 18. november kl 20.

Hvis du ikke gerne vil øge chancerne for at vinde lego er der også en konkurrence i gang på facebook, som du kan deltage i.

/Anne
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.