tid til juleknas

IMG_6299-1024x682IMG_3350IMG_8292-768x1024

Altså jeg forestiller mig at jeg ikke kan være den eneste der går rundt og efterhånden har lyst til noget julegodt. Altså I ved, klejner, æbleskiver, marcipan, nougat og andet godt?? Jeg har i hvert fald samlet lidt inspiration her, som jeg frygtelig gerne ville give mig i kast med snarest muligt, men tror måske der bliver sprunget lidt let over gærdet i år med eksamenslæsningen. Så må jeg give den fuld gas næste år, mens jeg er på barsel. Til den tid er det nok også bare endnu sjovere at være i køkkenet med ham lille A.

Sidste år blev jeg for første gang sådan rigtig glad for de mere almindelige småkager. Jeg bagte nemlig dem her, og de var da faktisk bare ret gode! Og egentlig er det jo kun fantasien, der sætter grænser for kombinationer og smage, så hvad kunne du forestille dig at gøre?

Æbleskiver er min all-time favorit. Og pinligt nok har jeg endnu ikke fundet en øvre grænse for hvor mange jeg kan spise på en gang (jeps, meget feminint). Men eftersom man jo som regel får serveret en tallerken med 3 styk på, så tror jeg at jeg i år vil tillade mig at strutte lidt ekstra med maven og sige, at baby altså også er ret glad for æbleskiver.

Jeg har snuset lidt inde på dejlige Vibekes blog og fundet et par ekstra julehits til jer derinde. Personligt kunne jeg da godt tænke mig at afprøve de her flødekarameller, for det lyder lidt for lækkert! Og er man til de lidt sundere søde sager, så kunne man jo afprøve hendes havregrynskugler uden (hvid) sukker.

Og så craver jeg altså klejner alt for meget lige for tiden og har indledt en større klejnejagt, men det må vist blive i et andet indlæg jeg fortæller om det. Hvad er dit yndlingsjuleknas og har du en favoritopskrift, der kan deles??

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til tid til juleknas

  1. Vibeke siger:

    Ihh altså nu får jeg jo altså lyst til både klejner, karameller OG æbleskiver…for mig er julefavorit-snacken figenkugler, som er figen-marcipanmasse betrukket med mørk chokolade, og så er jeg ret begejstret for nogle småkager med lakrids og tranebær i (og så de mange andre fristelser, som hører december til). Åhh glæder mig til på søndag, hvor ungerne og jeg smutter i køkkenet og starter julehyggen med at bage pebernødder.

  2. Pingback:Wannabe lussekatter - dejlige juleboller - Krittewitt

Skriv et svar