strikkeopskrifter – tak! og duplovinder

20141121-063401.jpg

Et kæmpe stort tak for hjælpen til et af mine tidligere indlæg hvor jeg efterlyste jeres tanker om strikkeopskrifter. Der var mange god input, og det jeg ikke selv lige havde tænkt på i første omgang er jeg ved at se om det kan passes ind på en eller anden måde. Enten i de enkelte opskrifter eller måske her på bloggen under nogle hjælpesider, kunne det måske fungere?? Her er vi ved at nærme os et resultat i hvert fald.

Og I var mange der efterlyste lidt drengestrik. Nu er billedet jo pænt ikke-drenget må jeg jo nok tilstå, men kan godt afsløre at der er forskellige drengeting på vej! Kan slet ikke lade være, for det var jo netop mit udgangspunkt at jeg manglede noget til lille A.

Så et stort tak!!

/Anne

PS. Vinderen af duplo legosættet er Line, som jeg straks sender en mail til. Mange tak til alle jer andre der deltog. I weekenden sættes der gang i endnu en give away med en anden favorit herhjemme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget .Bogmærk permalink.

En kommentar til strikkeopskrifter – tak! og duplovinder

  1. Ja, det ville da være en super idé med en “hjælpeside” her på bloggen.

    God weekend til jer!

    Klem

Skriv et svar