lidt om ventetøj og lækker rabatkode til jer

 ventebluser

1 Gai + Lisva // 2 Isabella Oliver // 3 Gai + Lisva // 4 Soft Gallery
5 Mamalicious // 6 Mamalicious // 7 Queen Mum // 8 Soft Gallery

 

Det er virkelig forskelligt hvordan folk har det med ventetøj. Nogle gider slet, slet ikke bruge penge på det, mens andre gerne svælger lidt mere i graviditeten så at sige. Personligt synes jeg, at det er vildt flot med sådan en gravid mave, og det er rigtig lækkert at fremhæve den. Jeg er dog stadig ikke til det mere traditionelle ventetøj, så er rigtig glad for at finde styles i “almindelige kollektioner”. Men samtidig forsøger jeg altså også at prioritere, at det er tøj som jeg kan bruge bagefter under amningen, eller senere endda også. Jeg vil dog stadig ikke købe mig fattig i ventetøj, men prioriterer nogle få lækre styles, som jeg synes klæder mig. Og når man ikke har vildt meget ventetøj liggende derhjemme, så får man altså virkelig brugt det og dermed value for money.

Allerede i min første graviditet fandt jeg en yndlingsbutik til ventetøj, og jeg må nok indrømme, at på grund af udvalget, har jeg faktisk været inde i den nogle gange da jeg hverken var gravid eller ammende. Her under anden graviditet har begejstringen ikke været mindre, og jeg er derfor rigtig glad for at kunne tilbyde jer en rabatkode til selvsamme butik, nemlig Strutshop.dk. Der er det lækreste udvalg af vente- og ammetøj, ammeudstyr, skønhedspleje og som noget nyt også lidt babytøj (som jeg vist frem her). Rabatkoden til jer gælder i kategorierne ventebluser, vente t-shirts, ventecardigan samt ammebluser og ammecardigan. Masser af lækkert tøj at vælge imellem, og altså også noget for de ikke-gravide. I billedet ovenfor har jeg samlet (nogle af) mine favoritter, og et par af dem har jeg faktisk allerede i garderoben.

Koden på 25% er KRITTEWITT25 og gælder altså til webshoppen fra i dag den 13. november til og med den 19. november.

Er du til ventetøj?

/Anne

Indlægget er lavet i samrbejde med Strut
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

5 Kommentarer til lidt om ventetøj og lækker rabatkode til jer

  1. frederikke siger:

    Jeg kan ikke få rabatkoden til at du ?

  2. Pingback:graviditetstanker - redebyggeri og planlægning - Krittewitt

Skriv et svar