weekend hurra

20141004-142232.jpg 20141004-142322.jpg

Uha, beklager godt nok at der lige gik lidt tid igen uden et indlæg herinde på bloggen. Tiden løber virkelig fra mig lige nu. Det trækker tænder ud at skulle være fast på arbejde, bruge en time hver vej på transport og så samtidig være gravid. Jeg er træt med meget stort T. Og går alt for tidligt i seng.

Men nu er det weekend, og den skal udnyttes til fulde. I denne omgang står både familien og dejlige piger på listen.

I formiddags var lille A og jeg til et dejligt bloggerevent, hvor Palmolive havde inviteret os forbi for at lære at vaske hænder ordenligt. Ret så relevant og vigtigt synes jeg. Og efter sidste vinters sygdomshelvede med lille A, tror jeg da nok lige, at vi bør stramme op på det med at vaske hænder hjemme. Så selvom jeg jo egentlig har lært det med at vaske hænder på den grundige måde inden operationer, så var det rart at få det genopfrisket med lille A på forreste række. Og når han nu egentlig bare er super glad for at vaske hænder er der vist ingen grund til ikke at gøre det lidt oftere.

I aften står den på hygge med nogle af de dejligste og skøreste piger jeg kender.

Håber I har en dejlig weekend!

/Anne

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

Skriv et svar