Vores bryllup: Min brudekjole

til blog 5

Okay, så det her indlæg om min brudekjole har været LÆNGE undervejs. Jeg får lidt ticks hver eneste gang jeg ser på billederne af mig selv fra brylluppet nemlig, så det er ret grænseoverskridende at lægge dem på bloggen.

Men var simpelthen så glad for kjolen, og er altid vildt nysgerrig over andre brudes kjoler, så værsgo, min kjole.

Jeg endte med at få min kjole syet af Anne Palland, som jeg på det varmeste kan anbefale. Personligt elsker jeg smukke, store brudekjoler med alt hvad dertil hører af tyl, perler osv. Men jeg havde altså svært ved at se mig selv i det. Samtidig ønskede vi et ret nede på jorden bryllup, så løsningen blev en meget enkel kjole brudt op på taljen af et mørkere bælte. Der var lidt slæb og så en ret enkel chiffon detalje i udskæringen foran og bagpå. I princippet var det næsten bare en “sølje” der blev skåret over af bæltet, og jeg elsker den lidt posede effekt fx bag på ryggen. Stoffet blev det lækreste silke, der var totalt luksus for mig.

Anne var simpelthen så sød at arbejde sammen med og fik lavet en rigtig dejlig stemning. Samtidig var hun god til at komme med forslag. I øvrigt kan jeg så også kun anbefale at få en meget ærlig veninde til at tage med. Jeg er i hvert fald min gode veninde dybt taknemmelig for at have sørget for at min udskæring blev en anelse dybere end jeg lige havde lagt op til initialt.

Der er et par andre billeder i indlægget her.

/Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tagget , .Bogmærk permalink.

3 Kommentarer til Vores bryllup: Min brudekjole

 1. Anna Svenning siger:

  Hvor er du smuk. Og den er helt perfekt til dig. Der er noget næsten guddommeligt over enkle kjoler.

  Kh
  Anna

  • Anne siger:

   Mange, mange tak Anna 🙂
   Jeg elsker de enkle kjoler, men der er bare også noget smukt over fx en fuldt perledraperet eller sådan.
   Og den du havde lavet var simpelthen også så smuk. Og klædte dig helt fantastisk!

 2. Simone siger:

  Du er simpelthen så smuk, jeg er helt vild med din kjole 🙂 For mig er enkle brudekjoler også det smukkeste.

Skriv et svar